Cautare

18986 de rezultate pentru "accident baia mare masina mare" (4.12 secunde)
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Acest lucru nu face decât sa ajute craiovenii sa-si aleaga masina care li se potriveste cel mai bine.Chiar daca vremea a fost sufocant de calda, printre masinile expuse pe esplanada Teatrului National se plimbau, înca de la deschiderea autoshow-ului, zeci de craioveni.
Neavizatii pot crede ca e masina unui excentric caruia îi place culoarea portocaliu. ... Cuplat la o cutie manuala cu sase trepte, propulseaza masina la 240 km/h.
Neglijata timp de 25 de ani si "programata" sa isi gaseasca sfarsitul intr-un hambar ce urma sa fie demolat, masina a captivat imaginatia tanarului Pfaff.
Lovitura de teatru in privinta soferului care a intrat cu masina in Spitalul Judetean Craiova (Autor: Eugen Dinu) Rasturnare de situatie in privinta soferului care a intrat cu masina in usile Spitalului Judetean din Craiova. Un sofer beat a intrat cu masina in unitatea de primiri urgente.
Un Porsche 911 Turbo, la vanatoare de soferi pe DN1, in Prahova Masina, cu 420 de cai putere și 3600 CMC, prinde suta de kilometri in doar 5 secunde.
Masina in care se afla liderul social-democrat a iesit in decor. ... Cei doi concurau pe o masina noua, a fostului campion mondial, Carlos Sainz. Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat, astazi, intr-un accident la Raliul Iasiului.
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina. Soferul urmarit a lovit un pieton, iar masina politiei a lovit un stalp de electricitate.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident.
Cel mai mare pericol este carambolul, acele accidente in lant produse din cauza faptului ca nu prea ai pe unde sa eviti o masina in derapaj, la viteza mare.
Este o masina compacta, cu multa tehnologie incorporata. ... Deschide perspectiva unor idei noi si incitante despre ce se poate face cu o masina compacta. Dar aceasta este mai mult decat o masina compacta, inteligenta si versatila.
"Acestia se imprietenesc cu victimele, patrund in locuinta si, sub pretextul ca o cunostinta de-a lor a fost implicata intr-un accident rutier si au nevoie de o suma de bani in lei pentru a achita contravaloarea serviciilor medicale, solicita victimelor bani cu imprumut, pentru cateva ore.
google-analytics.com