Cautare

18978 de rezultate pentru "accident baia mare masina mare" (3.61 secunde)
Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata". ... Conform informatiilor oferite de Administratia Prezidentiala, masina va apartine familiei Basescu. ... Este o masina care merita sa fie cumparata.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
Acesta a dezvaluit cum a incrustat cele 250 mii de cristale pe toata masina: ... Iubita tanarului sustine ca, intr-o zi isi va lua inima-n dinti si va incerca sa conduca masina-bijuterie. Proprietarul si-a decorat singur masina cu cristale, iar pentru asta a petrecut luni intregi in garaj.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Tragedii pe sosele Ultimul accident produs din cauza vitezei excesive a fost inregistrat in judetul Dolj pe 25 august.
Politistii au avut informatii ca in masina erau trei persoane si, minute bune, au cautat o alta victima prin padure. "Prima oara s-a gasit o victima in masina care a fost incarcerata si aceea este decedata.
Un groaznic accident feroviar s-a petrecut, cu putin timp in urma, in Mascateni, judetul Botosani. ... Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
Pentru moment, scorul in marile confruntari este 2-1, daca adaugam si alegerile pentru primar din Baia Mare. ... Sa demontam propaganda celor de la putere si sa le aratam oamenilor cat de mare este vina puterii pentru raul care ni se intampla.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat. ... Eu n-am putut sa-l vad zdrobit...Am mers sa vedem masina, un Volvo, care nu arata prea avariata.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Toti se aflau intr-o masina lovita frontal de un sofer care mergea cu viteza. ... In masina lor se mai afla un tanar de 17 ani.
Prefectul de Constanta a fost implicat intr-un accident pe A2. ... Masina prefectului de Constanta a intrat intr-un parapet. ... Masina a intrat in derapaj, dar prezenta de spirit a soferului a fost foarte buna si a evitat orice accident.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis ieri cererea primarului municipiului, Cristian Anghel, de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani si sase luni de inchisoare, pentru o perioada de 30 de zile.
Locuitorii municipiului Baia Mare isi voteaza, duminica, noul primar al orasului, dupa ce timp de aproape un an administratia locala a fost condusa de fostul viceprimar Istvan Ludescher. ... Pentru organizarea scrutinului electoral, Consiliul Local Baia Mare a alocat din bugetul local suma de 269.000 lei.
Doru Dancus este presedinte al Sindicatului Tehnic Romtelecom Maramures, functie pe care o ocupa din 2003 si pana in prezent, a fost implicat in diverse activitati socio-culturale pentru sprijinirea si promovarea valorilor si obiceiurilor traditionale maramuresene si este casatorit cu Iuliana Dancus, directoarea Ansamblului Folcloric Transilvania din Baia Mare.
Primarul de la Baia Mare a facut campanie pentru PDL Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat marti ca, in alegerile partiale de duminica, PDL a avut sustinerea reprezentantilor sai la nivel local, in acest context spunand ca primarul din Baia Mare Catalin Chereches a facut campanie pentru democrat-liberali, scrie NewsIN.
Candidatul USL (PSD, PNL, PC) pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est, Florin Tataru:
google-analytics.com