Cautare

20791 de rezultate pentru "accident baia mare 14 decembrie" (3.40 secunde)
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Al doilea proiect priveste modernizarea a patru kilometri de drum judetean in localitatea Baia de Arama - Mehedinti. ... Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
Chiar daca la inceput iti va parea stresant, cu timpul cel mic se va obisnui cu noua experienta, tu vei fi mai sigura pe tine, iar baia va deveni un moment de placere si relaxare pentru amandoi.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... Disputele si acuzele au evoluat insa pe fondul unei cresteri economice evidente, desi bazate in mare parte pe consum. ... Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009.
Considerati 1 Decembrie cea mai potrivita zi pentru a fi sarbatoarea nationala? ... De 1 Decembrie, sentimentul de mandrie ca sunteti roman il simtiti mai puternic decat de obicei?
Exact acum un an, la alegerile prezidentiale din 12 decembrie 2004, le-am vazut pe ambele manifestandu-se pe deplin si sensibil egale.
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... Atunci cand in sangele tau este prea mult colesterol ai un risc crescut de infarct de miocard si de accident vascular cerebral.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
google-analytics.com