Cautare

20051 de rezultate pentru "accident baia mare 04 11 2009" (4.96 secunde)
Baia Mare - FC Arges 0-0 Cupa Romaniei, grupa D Minaur Baia Mare: Costache - Alexe, Lazar, Mondragon, Simion - Gheba, Donca - Ciocan, Stanescu, Chinde - Stanciu Antrenor:
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Asadar, respondentii mai educati s-au orientat in masura mai mare inspre incheierea unei asigurari de viata, lucru explicabil si prin posibilitatile financiare crescute.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Si tot am tropait pana am dat in sfarsit de crestere economica, e adevarat, in mare parte, una imobiliara.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
Prima care s-a aratat interesata sa cumpere UREX, fosta firma falimentata de brasoveanul Alexandru Crisan junior, a fost Lucia Barzaceanu, persoana fizica din comuna gorjeana Baia de Fier.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Al doilea proiect priveste modernizarea a patru kilometri de drum judetean in localitatea Baia de Arama - Mehedinti. ... Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
Chiar daca la inceput iti va parea stresant, cu timpul cel mic se va obisnui cu noua experienta, tu vei fi mai sigura pe tine, iar baia va deveni un moment de placere si relaxare pentru amandoi.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
11. ... Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... 11. Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
google-analytics.com