Cautare

20051 de rezultate pentru "accident baia mare 04 11 2009" (3.84 secunde)
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Pentru moment, scorul in marile confruntari este 2-1, daca adaugam si alegerile pentru primar din Baia Mare. ... Sa demontam propaganda celor de la putere si sa le aratam oamenilor cat de mare este vina puterii pentru raul care ni se intampla.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis ieri cererea primarului municipiului, Cristian Anghel, de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani si sase luni de inchisoare, pentru o perioada de 30 de zile.
Locuitorii municipiului Baia Mare isi voteaza, duminica, noul primar al orasului, dupa ce timp de aproape un an administratia locala a fost condusa de fostul viceprimar Istvan Ludescher. ... Pentru organizarea scrutinului electoral, Consiliul Local Baia Mare a alocat din bugetul local suma de 269.000 lei.
Doru Dancus este presedinte al Sindicatului Tehnic Romtelecom Maramures, functie pe care o ocupa din 2003 si pana in prezent, a fost implicat in diverse activitati socio-culturale pentru sprijinirea si promovarea valorilor si obiceiurilor traditionale maramuresene si este casatorit cu Iuliana Dancus, directoarea Ansamblului Folcloric Transilvania din Baia Mare.
Primarul de la Baia Mare a facut campanie pentru PDL Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat marti ca, in alegerile partiale de duminica, PDL a avut sustinerea reprezentantilor sai la nivel local, in acest context spunand ca primarul din Baia Mare Catalin Chereches a facut campanie pentru democrat-liberali, scrie NewsIN.
Candidatul USL (PSD, PNL, PC) pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est, Florin Tataru:
Johannes Van Heerden (Stiinta Baia Mare), 6. ... Samoa Luke (Stiinta Baia Mare), 11. ... Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), 18. Alexandru Tarus (Beziers), 19.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. ... Din timpul studentiei venea si dupa ce m-a cunoscut pe mine, vin eu, pentru ca suntem din Baia Mare.
Paul Seling a luat la tinta de curand fatada Muzelului de Mineralogie Victor Gorduza din Baia Mare, pe care a umplut-o cu post-it-uri de culoare roz.
Daca as fi din Baia Mare si cineva mi-ar bloca acum rotile la masina, nu as plati nicio amenda. ... Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare. ... primarul din Baia Mare a incercat sa le boicoteze lansarea candidatilor la Primarie.
google-analytics.com