Cautare

979 de rezultate pentru "accident ardud" (2.79 secunde)
Noul sef al Combinatului a mai prezentat si strategia pe care o aplica atunci cind pe platforma siderurgica are loc un accident grav de munca.
Zonele I inseamna risc redus de accident si deci o polita mai ieftina. ... Cel mai mult platesc toferii din zona III, unde riscul de accident este foarte mare.
La asigurari suplimentare, in eventualitatea decesului din cauza unui accident, urmasii ar fi beneficiat de 5.000 de lei, iar in caz de invaliditate permanenta din cauza unui accident, suma asigurata ar fi fost de 10.000 de lei pentru fiecare dintre cei doi asigurati.
Un studiu de specialitate citat de MOTORSTORY spune ca 60% din soferii implicati intr-un accident nici macar nu ating frana. ... De fiecare data cand un sofer este aproape de un accident, aproape totul se reduce la a pastra controlul masinii.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat, astazi, intr-un accident la Raliul Iasiului.
despagubire in urma unei invaliditati permanente rezultata in urma unui accident, scutire de la plata primelor de asigurare pe toata perioada invaliditatii, despagubire suplimentara pentru deces ca urmare a unui accident, indemnizatie zilnica pentru mai mult de 3 zile de spitalizare sau in urma unei interventii chirurgicale.
"Soferii nu sunt obligati sa aibe anvelope de iarna, dar daca vor provoca un accident, vor derapa sau vor bloca drumul vor plati amenzi, precum si cheltuielile de degajare a drumului.
(1) Ajuta mult la evitarea unui accident, doar prin faptul ca reactionezi mai bine, controlezi mai bine comenzile si (2) minimizeaza efectele pe care un impact le poate avea asupra soferului (si pasagerului!).
Au murit trei oameni intr-un accident si asta e cumplit. ... Trebuie sa discutam despre vidul legislativ care permite cuiva care a suferit un accident grav la ski sa-si pastreze dreptul de a sofa.
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Sistemul SYNC cu bluetooth, sistem vocal de apelare a persoanelor din agenda telefonica si cu asistenta de urgenta (masina suna singura la 112 in caz de accident, aratand pozitia vehiculului, conform hartilor GPS).
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a instiintat Prefectura Dolj si Primaria Craiova ca acest pod peste intersectia de la kilometrul 0 ar fi avut nevoie de scari sau cai de evacuare a persoanelor de pe pasaj in situatia unui accident de circulatie.
Raliul Dakar 2012 a inceput cum nu se putea mai rau dupa ce pilotul argentinian Jorge Martinez Boero a decedat in prima etapa a editiei cu numarul 33 a celui mai dur concurs de anduranta a sporturilor cu motor din lume, iar in runda a doua a fost notat un nou accident care putea avea urmari tragice.
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... Lucescu s-a ales cu dosar penal, dupa ce in accident a fost lovit de un tramvai care nu a franat la timp, masina lui Lucescu ricosand si lovind alte doua masini.
Schumacher a fost implicat duminica intr-un accident pe pirtia de schi de la Meribel, lovidu-se, in cadere, cu capul de o piatra. ... *** Michael Schumacher a fost implicat intr-un accident pe partia de schi de la Meribel.
In timpul calificarilor, Rubens Barrichello a avut un grav accident, dar a scapat. O zi mai tarziu, un alt pilot, Roland Ratzenberg face accident pe acelasi circuit.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.
Nu au existat martori ai acestui accident, dar se presupune ca el vorbea la telefon cand a avut loc explozia, conform Sky News . ... In India a mai avut loc un accident asemanator, in luna ianuarie.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet.
Cei doi sustin ca din cauza ca au fost urmariti cu masinile de paparazzi au fost de doua ori in situatia de a fi la un pas de accident!
google-analytics.com