Cautare

13147 de rezultate pentru "accident 11 07 2010 bucuresti" (4.11 secunde)
• A venit in Bucuresti dupa ce a condus timp de 3 ani divizia de hipermarketuri a Carrefour Spania. ... 11 deschideri de hipermarketuri (investitii estimate la peste 150 mil.
Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Societatea Telesport Intermedia SRL din Bucuresti, care opera licenta Telesport, a solicitat CNA un termen de intrerupere a emisiei de 90 de zile, care a expirat in aprilie 2011, fapt pentru care licenta televiziunii a fost retrasa.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Autoturismul lui Gigel Stirbu, care se îndrepta spre Slatina, în satul Proaspeti a izbit violent un automobil stationat în afara partii carosabile, dar si doua persoane, una dintre acestea ajungând la Spitalul Universitar din Bucuresti.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... In Romania am practicat medicina in majoritatea oraselor mari precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara,Oradea, Arad, Cluj, Targu Mures, Iasi, Buzau, Ploiesti, Targoviste, Campina si altele, mai scria el.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Daca in primele opt luni din 2009 in judetul Dolj au fost inregistrate 152 de accidente rutiere, soldate cu 63 de morti, 110 raniti grav si 37 de persoane ranite usor, in 2010 s-au produs 148 de accidente grave, in urma carora 38 de persoane au murit, 135 au fost ranite grav si 59 usor.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei. ... In cota de contributie individuala de asigurari sociale este inclusa si cota de 3% aferenta fondurilor de pensii administrate privat, majorata de la 2,5% in 2010.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... UPDATE Emisiunea Cronica Carcotasilor dureaza de 11 ani de zile.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
google-analytics.com