Cautare

6511 de rezultate pentru "accident 07 04 2010 braila strada scolilor" (4.64 secunde)
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS).
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... 1 Mai, sector 1, iar in jurul orei 04.00, de la un alt autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe sos.
Fara caini pe strada in 18 luni. ... Dar bucurestenii si asociatiile neguvernamentale care adopta caini din adapsturi trebuie sa isi asume responsabilitatea ingrijirii lor, astfel incat acestia sa nu mai ajunga inapoi pe strada.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu.
Clubul da posibilitatea tuturor scolilor doritoare sa se implice intr-un proiect anual, care va dezvolta spiritul competitiv, imaginatia, creativitatea si originalitatea participantilor.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Dupa citi au iesit in strada se pare ca asta isi doresc tinerii - sa devina sclavi.
La o strada cu latimea medie de 10 metri inseamna ca 5,6 kilometri de drum nu se regasesc in documentatie. ... Strada A. ... Diferenta de 56.528 mp mai insumeaza strada Bariera Valcii, strada Stefan cel Mare, strada Fratii Buzesti, strada Pelendava si strada Amaradiei.
26, 14 apartamente de pe strada Icoanei, 22 apartamente de pe strada Magheru nr. 24, 38 apartamente de pe strada Ion Mihalache nr. 125, 31 apartamente de pe strada Polona nr. ... 35, 31 apartamente de pe strada Nicolae Racota nr.
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii.
Proiectul "Pod peste raul Olanesti in prelungire strada Carol I, inclusiv legaturile cu Calea lui Traian si Strada Morilor" are ca scop fluidizarea circulatiei, cresterea gradului de siguranta rutiera si facilitarea accesului catre zonele de interes, prin construirea unui nou pod peste raul Olanesti.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
A urmarit pas cu pas prin institutiile Primariei Generale a Bucurestiului investitia imobiliara din Strada Zambaccian, adunand documente care urmau sa fie piesele unui subiect de presa folosit pentru atacarea premierului Adrian Nastase.
Decizia lui Iohannis de a-l accepta pe Grindeanu a venit aproape imediat dupa ce Liviu Dragnea i-a transmis lui Iohannis ca dupa Anul Nou oamenii sunt hotariti sa iasa in strada!
Tsilivi este o localitate aflata la 7 km de capitala insulei, Zante, si are o strada principala, pe care sunt concentrate cele mai multe puncte de atractie. Din aceasta strada principala puteti ajunge la mare pe una din multele stradute pline de flori si palmieri.
Circulatia rutiera pe strada Aries va fi restrictionata incepand de vineri, 18 mai, ora 19.00.
Circulatia rutiera pe strada Aries din Craiova va fi restrictionata incepand de vineri, 18 mai, ora 19.00.
O fetita de sapte ani care se afla pe strada cu bunica ei a traversat singura strada printr-un loc nepermis si a ajuns in fata unei masini condusa de o tanara de 20 de ani care isi luase recent permisul.
google-analytics.com