Cautare

13289 de rezultate pentru "accidend bucuresti ta chibrit 8 iunie" (3.07 secunde)
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
inflatie 8,5%, somaj 8,5%, curs eur/ron 4,3, contractie de 2,5%.
Institutul National de Statistica (INS) a comunicat astazi ca cifra de afaceri in comertul cu amanuntul (fara auto) a crescut in iunie atat fata de luna anterioara cat si fata de aceeasi luna a anului trecut.
Romania se plaseaza pe prima pozitie in Uniunea Europeana (UE) in functie de ritmul de crestere a productiei din constructii, in luna iunie, de 16,5%, comparativ cu mai, avansul mediul la nivelul blocului comunitar fiind de 3,5%, potrivit datelor Eurostat.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
Aceasta ar urma sa aiba 250 de mile lungime si ar trebui sa transporte 1,8 milioane de barili de petrol pe zi. ... Mai concret, ea a achizitionat, in iunie 2006, 96,86% dintre rezervele de petrol ale TNK-BP, din Udmurtia, Rusia. ... Ea a fost realizata in iunie 2009.
Cei care doresc sa invete afaceri de la producatorul auto pot trimite aplicatiile pana pe 15 iunie, iar"castigatorii" vor fi selectati pana pe 29 iunie.
mesajele cu caracter medicinal Incepand cu luna iunie 2003, spamul cu caracter pornografic a scazut la doar 5% din totalul de materiale nedorite trimise, reducandu-se de 4 ori fata de volumul initial.
Astfel, dupa ce pe 31 mai va defila cu creatiile sale pe podium la Sibiu Fashion Days, iar pe 2 iunie isi va inaugura la Timisoara, orasul sau natal, pe Bulevardul Take Ionescu, nr.
Single-ul "Ecou" al frumoasei Elena Gheorghe este pentru a 5-a saptamana cea mai difuzata piesa, iar single-ul "In lipsa ta" interpretat de catre Andreea Banica feat What’s UP se afla in topul celor mai difuzate piese, conform Media Forest.
Atunci vino in 7-9 iunie 2013 la Muzeul de Arta din Constanta in Bd.
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text referitor la implinirea a 170 de ani de cand, pe 11 iunie 1848, domnitorul Gheorghe Bibescu a semnat Proclamatia de la Islaz:
In iunie-noiembrie pot aparea probleme cu glandele endocrine, afectiuni greu de diagnosticat si boli psihosomatice. ... in aprilie-iunie nu e cazul sa exagerati cu experimente indoielnice, care va pot afecta sanatatea.
Nu e exclus sa te implici in actiuni umanitare intre 3 si 4 iunie. ... Pe 1 iunie vei avea senzatia ca nu stii sa comunici anumite lucruri. Starea proasta se accentueaza in perioada 2-3 iunie.
Luna iunie, luna copilului. ... Luna iunie este luna in care sarbatorim copilul, incepand cu data de 1 iunie si continuand cu ziua de 12 iunie â€" Ziua mondiala impotriva exploatarii prin munca a copiilor.
Comunicarea va fi o tema dominanta a lui iunie, in special in prima jumatate a lunii; ... Aceasta energie va fi si mai amplificata de Luna noua din Gemeni din 13 iunie.
Examenul incepe luni, 11 iunie 2018, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Miercuri, 13 iunie 2018, este organizata proba la Matematica, iar joi, 14 iunie 2018, proba la Limba si literatura materna.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019. ... Pe 1 iunie, este Ziua Copilului In 1925, la Geneva, in cadrul Conferintei Mondiale pentru Bunastarea Copilului, s-a stabilit ca data de 1 iunie sa devina Ziua Copilului, mai exact Ziua Internationala a Copilului.
Pe data de 8 iunie, in Piata Mihai Viteazul din Craiova, va avea loc Gala Premiilor Muzicale Romanesti - Romanian Music Awards -editia a X-a.
Banca i-a plimbat de la Craiova la Bucuresti si invers fara sa le dea un raspuns. ... Contractul prevede o dobanda de 5,8%, fixa in primul an, si , dupa aceasta perioada, a devenit variabila.
google-analytics.com