Cautare

13281 de rezultate pentru "accidend bucuresti ta chibrit 8 iunie" (4.87 secunde)
Traficul de voce, exclusiv roaming, generat din retelele publice mobile, s-a majorat in perioada mentionata cu 50,3% fata de perioada ianuarie - iunie 2007, la 14,6 miliarde minute, din care mai mult de 80% a fost realizat in interiorul aceleiasi retele.
15 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru platile anticipate aferente trimestrului II al anului in curs, efectuate de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia impozitului pe veniturile din arendare, precum si venituri din activitati agricole, a declarat Bogdan Hutuca (fotoa), directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
SFERTURI DE FINALA • 21 iunie: ... CEHIA - PORTUGALIA (Varsovia, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 22 iunie: ... GERMANIA - GRECIA (Gdansk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 23 iunie:
Din 2013, bluza traditionala romaneasca a dobandit o zi numai a ei, 24 iunie - Ziua Universala a Iei. ... 22 iunie 2018, ora 11,00 - Muzeul de Istorie si Arheologie, Ploiesti, str. ... 22 iunie 2018, - Muzeul Casa Domneasca, Brebu, tel.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
In iunie, e posibil sa intalnesti o persoana care sa iti atraga atentia, dar sa constati ca nu puteti fi mai mult decat prieteni.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti.
In anul 1864, Mihai solicita Ministerului Invatamantului din Bucuresti o subventie pentru continuarea studiilor sau un loc de bursier, insa este refuzat.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Cinci dintre cei 12 vicepresedinti au fost schimbati din functie si inlocuiti cu persoane care au facut parte din delegatia PSD Gorj la Congresul de la Bucuresti, in urma caruia Victor Ponta a devenit presedinte.
Pravda.ru reaminteste intr-un material publicat luni ca un "scandal diplomatic major" izbucnit intre Romania si Rusia a pornit de la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu la 22 iunie, prin care acesta "a justificat practic participarea tarii sale de partea lui Hitler la razboi impotriva Uniunii Sovietice".
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului.
Pe 20 iunie 2014, de la ora 20.00, fanii se vor bucura de cele mai mari hituri Jethro Tull, cantate de cel mai cunoscut flautist din muzica rock!
Circulatia pe sub si pe langa pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reluata pe 4 iunie, chiar daca lucrarile nu sunt definitivate in aceste zone.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
google-analytics.com