Cautare

13289 de rezultate pentru "accidend bucuresti ta chibrit 8 iunie" (3.57 secunde)
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Si tot pasiunea si dragostea pentru muzica il va urca pe scena, pe 22 Iunie, la Bucuresti, intr-un duet al inimilor, un duet pe una dintre piesele lui Elvis Presley.
La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P. ... La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 16:50, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Sos.
In februarie, o delegatie a FMI recomanda inghetarea salariilor bugetarilor, eliminarea pensiilor de boala acordate incorect, reducerea cheltuielilor cu bunurile si serviciile etc., fara sa gaseasca ecou in birourile ministrilor de la Bucuresti.
Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie. ... un miliard de lei Mihai Antonescu a declarat ca la sfarsitul lunii iunie datoriile firmelor catre bugete au scazut, in timp ce acelea nerecuperabile au crescut:
Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie. ... un miliard de lei Mihai Antonescu a declarat ca la sfarsitul lunii iunie datoriile firmelor catre bugete au scazut, in timp ce acelea nerecuperabile au crescut:
Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial" ... Evenimentul a avut loc in incinta Muzeului National de Arta Contemporana din Bucuresti.
Temperatura aerului este mai mare decat in iunie, iar gradul de instabilitate mai redus, in majoritatea zonelor tarii. Din cauza modificarilor in distributia circulatiei aerului deasupra tarii noastre, valorile medii ale temperaturii lunii iulie inregistreaza o crestere intre 1 si 3ºC fata de luna iunie.
ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Celebrul Andre Rieu concerteaza sambata 11 iunie 2016 si duminica 12 iunie 2016, la Bucuresti. ... Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. ... De aceasta data, Andre Rieu revine la Bucuresti cu un spectacol nou, diferit de cel de anul trecut.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti.
In ziua de joi 23 iunie a acelui an, inginerul Liviu Deznan si mai multi muncitori au vazut, de pe platforma unui siloz, la limita nordica a municipiului Arad doua cercuri concentrice intr-un lan de grau:
Europarlamentarul Sogor Csaba a declarat ca mesajul pe care l-a transmis pe pagina de Facebook, "Trianon anlajk" este "un fel de "unlike" maghiarizat si inseamna "Nu-mi place Trianonul", cu referire la Tratatul de pace semnat in 4 iunie 1920 de Ungaria.
USL grabeste legiferarea Multi parlamentari, mai ales USL, ar putea deveni alesi locali dupa scrutinul din 10 iunie, astfel ca actuala majoritate care sustine Guvernul Ponta incearca sa treaca in Parlament in aceasta sesiune toate prioritatile legislative, intrucat din toamna raportul de forte in Legislativ se poate schimba, informeaza Mediafax.Actuala majoritate parlamentara care sprijina Cabinetul Victor Ponta se va reduce numeric dupa alegerile locale din 10 iunie, ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 25 de parlamentari PSD, PNL sau UNPR care si-au depus candidatura.
Legea de modificare a OUG 138/2004, prin care au fost aduse modificari Codului Fiscal, intra in vigoare in data de 4 iunie, la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, potrivit prevederilor Constitutiei, desi mai multe articole stabilesc ca o serie de prevederi se aplica de la 1 iunie Legea 163/2005, prin care se aproba OUG 138, a fost publicata in Monitorul Oficial 466 din 1 iunie 2005, in aceeasi zi in care a fost transmisa de la Camera Deputatilor si semnat decretul prezidential, Traian Basescu aflindu-se in Japonia, la Expozitia Mondiala.
Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
Acestea au afisat deja anunturi potrivit carora, in perioada 30 iunie - 4 iulie, nu vor lucra cu publicul.
Ministerul Economiei ti Finantelor a aprobat Sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2008 a operatorilor economici.
google-analytics.com