Cautare

13281 de rezultate pentru "accidend bucuresti ta chibrit 8 iunie" (4.99 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Comanda va fi executata intocmai de cei din tara pe 23 iunie 1883. ... Or, tratatul le interzice brusc sa protesteze in Bucuresti pentru eliberarea Ardealului. Ioan Slavici este nevoit sa fuga din Bucuresti in 1883. ... Conditia semnarii tratatului era deci amortirea vocii pentru Ardeal in Bucuresti.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 (Continuare) Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. ... - Cand ati aflat ca vin minerii la Bucuresti?
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
In mod firesc, firmele au fentat statul inca din iunie, cand au emis facturi mai multe, pentru a prinde TVA de 19%.
Intre 5-7 Iunie 2018, Centrul de Studii Israeliene Goldstein Goren si Centrul Comunitar Evreiesc din Bucuresti, in parteneriat cu Centrul de Studii Ebraice al Universitatii din Bucuresti, Comunitatea Evreilor din Bucuresti, Institutul Cervantes, Ambasada Spaniei in Romania, Ambasada Turciei in Romania si Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania organizeaza cea de-a cincea editie a Zilelor Culturii Sefarde la Bucuresti.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. ... In timpul facultatii a devenit membra a mai multor cenacluri literare din Bucuresti: ... Bucuresti: ... Bucuresti:
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
Adio, roaming de la 15 iunie: tot ce trebuie sa stii despre eliminarea tarifelor 10 iunie 2017, (Autoare:
Dupa ce s-au razboit in timpul negocierii anterioare a Contractului Colectiv de Munca (CCM), care s-a desfasurat in perioada decembrie 2006 - iunie 2007, sindicatele de la Combinat se pare ca vor continua luptele si in timpul negocierii salariilor, un subiect care nu a intarziat sa nasca controverse chiar inainte de a incepe dezbaterea lui.
Mediafax) FMI si Comisia Europeana au acceptat cresterea salariilor bugetarilor pentru a reveni la nivelul din iunie 2010, prima majorare, de 8%, urmand sa fie operata de la 1 iunie, iar pensionarii vor primi banii retinuti incepand din aceeasi luna.
Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Daca nu se rezilia contractul, pe autostrada s-ar fi putut circula peste patru ani Constructia autostrazii ar fi costat aproximativ 1,5 miliarde de euro, insa suma totala pe care statul roman urma sa o plateasca in cei 30 de ani de concesiune era de 4,8 miliarde de euro.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
Se ocupa de toate, numai de Bucuresti, nu. ... Imi justificam optiunea prin faptul ca Nicusor Dan se bate de 10 ani pentru Bucuresti: - De 10 ani, Nicusor Dan se lupta pentru Bucuresti. ... El chiar a facut ceva pentru Bucuresti.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, din Piata Constitutiei Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambert pe 21 Iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti, accesul in zona de eveniment urmand a fi permis incepand cu ora 16:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia.
12 septembrie 2016 - 3 februarie 2017, respectiv 13 februarie 2017 - 16 iunie 2017. ... vacanta de iarna - 24 decembrie 2016 - 8 ianuarie 2017, vacanta intersemestriala: ... 17 iunie - 10 septembrie 2017.
google-analytics.com