Cautare

13295 de rezultate pentru "accidend bucuresti scuter 8 iunie" (3.89 secunde)
Este vorba de legea care statueaza un prag de participare la referendum de 30%, dar totodata prevede (asa a decis CCR in 26 iunie a.c.) ca "dispozitiile acestei legi intra in vigoare la un an de la data publicarii in Monitorul Oficial".
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor au promis ca vor rezolva problemele din minerit pâna pe 30 iunie.Sindicatele miniere din Oltenia au decis sa suspende greva generala pâna pe 30 iunie, dupa trei ore de negocieri cu reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor.
In zilele de 6 si 7 iunie a.c.
Câstigul salarial mediu net al românilor a crescut cu 24,4% în intervalul iunie 2007 - iunie 2008, pâna la 1.273 de lei (348 de euro), ritm superior celui din lunile anterioare, pe fondul avansului rapid al salariilor în industrie si în unele servicii, a informat marti Institutul National de Statistica (INS).Fata de luna mai, câstigul salarial mediu net a crescut în iunie cu 25 de lei (2%).
Asa cum era de asteptat, cea mai vizionata partida a fost cea disputata duminica, 24 iunie, intre reprezentativele Angliei si Italiei, incheiata cu lovituri de la 11 metri. ... Dintre acestia, 1.133.000 s-au situat in mediul urban (10,8% rating mediu si 26,6% share mediu).
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. ... Cine a creat dezordinea din 13 iunie?
In cursul serii de sambata, 14 iunie a.c,. ... In luna iunie a.c., Sports Panorama a venit pentru prima oara in Romania.
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Si tot pasiunea si dragostea pentru muzica il va urca pe scena, pe 22 Iunie, la Bucuresti, intr-un duet al inimilor, un duet pe una dintre piesele lui Elvis Presley.
La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P. ... La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 16:50, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Sos.
In februarie, o delegatie a FMI recomanda inghetarea salariilor bugetarilor, eliminarea pensiilor de boala acordate incorect, reducerea cheltuielilor cu bunurile si serviciile etc., fara sa gaseasca ecou in birourile ministrilor de la Bucuresti.
Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie. ... un miliard de lei Mihai Antonescu a declarat ca la sfarsitul lunii iunie datoriile firmelor catre bugete au scazut, in timp ce acelea nerecuperabile au crescut:
Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie. ... un miliard de lei Mihai Antonescu a declarat ca la sfarsitul lunii iunie datoriile firmelor catre bugete au scazut, in timp ce acelea nerecuperabile au crescut:
Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial" ... Evenimentul a avut loc in incinta Muzeului National de Arta Contemporana din Bucuresti.
Temperatura aerului este mai mare decat in iunie, iar gradul de instabilitate mai redus, in majoritatea zonelor tarii. Din cauza modificarilor in distributia circulatiei aerului deasupra tarii noastre, valorile medii ale temperaturii lunii iulie inregistreaza o crestere intre 1 si 3ºC fata de luna iunie.
ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
google-analytics.com