Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.49 secunde)
Gandul informeaza: Victor Ponta, la "Interviurile Gandul": Daca Basescu nu numeste premierul USL si refuza sa respecte Constitutia, va fi suspendat.
Senatorul ILIE SARBU l-a interpelat pe Emil Boc, Prim Ministrul Romaniei. Obiectul interpelarii:
Senatorul GHEORGHE POP a sustinut o declaratie politica intitulata: PDL premiaza cu nerusinare hotii si fugarii.
Inpolitics informeaza: Istoria unui perdant de profesie: Mircea Geoana (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana și-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid.
Inpolitics informeaza: Istoria unui perdant de profesie: Mircea Geoana (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana si-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid.
Blogul lui Adrian Nastase: Despre spectatorii din tribuna... Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii: daramarea idolilor", mi-a venit in minte adevarul butadei "ai grija ce solutii gasesti, pentru ca ele s-ar putea sa-ti creeze probleme si mai mari".
Ziarul Personal al lui Octavian Andronic : Marirea si decaderea Prostanacului Lovitura de gratie i-au dat-o lui Mircea Geoana nu "tovarasii" de la Partid, ci colegii sai senatorii.
Blogul Dacianei Sarbu:
CorectNews informeaza: Puterea a ramas fara majoritate la Senat Dupa recentele demisii ale mai multor parlamentari, Puterea a ramas la Senat cu 67 de reprezentanti, in vreme ce Opozitia s-a ales cu 66.
Inpolitics : Efectul MRU: SRI ranjeste coltii catre putere (Autor :
Gandul.info: MOTIUNE DE CENZURA. CADE guvernul Ungureanu? Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Inpolitics: SRI contraataca: MRU, numit premier de companii americane cu interese in Romania (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu stupefiant este lansat in prim plan de catre portavocea SRI, vicepresedintele comisiei de resort a parlamentului, deputatul Ion Stan, prin intermediul unei declaratii politice.
Primarul comunei gorjene Turburea, Ion Barca, a castigat un nou mandat, dar a ratat examenul de bacalaureat. Ion Barca, primarul din Turburea, se numara si el printre edilii care au castigat mandate noi la primariile din judetul Gorj.
Corect News: Increderea romanilor in UE s-a zdruncinat (Autor: Adrian Severin) Formula "stat de drept" are intelesul ca nimeni nu se poate aseza deasupra legii, respectiv ca manifestarile oricarei persoane trebuie sa aiba loc in respectul regulilor de conduita stabilite de lege.
moshemordechai.ro: Prinde rusu, scoate-i... Mare tulburare din cauza accidentului comis de un diplomat rus, la Bucuresti. Intr-un fel justificata.
Moshemordehcai.ro: Pedeliti, vitejii mei! Ne ocupam de doua declaratii ale unor fruntasi pedelici. Prima ii apartine lui Cristian Preda, membru al aripii "oarecum intelectual, intrucatva moral, dar coleg cu Udrea si Anastase".
PSD-sector2.ro : Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
Moshemordechai.ro : Variatiuni pe o tema de Iorgovan Stiti care este cea mai longeviva pasare? Pasarica aia cu modificarea Constitutiei!
Moshemordechai.ro: Doua la primarie... Povestea steagurilor secuiesti a mai nascut un pui de zarva in galagia neintrerupta care ne inconjoara.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
google-analytics.com