Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.84 secunde)
Dan Andronic vorbeste intr-un interviu acordat EVZ despre prezentul si viitorul PDL, despre strategia "radicala" a opozitiei si despre banii care au cumparat constiinte in presa.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
Roxana Iordache publica pe blog textul intitulat "1989-2010. DROJDIA REGIMULUI COMUNIST LA PUTERE", pe care il puteti citi in continuare.
Inpolitics publica articolul "Liniste! Se lucreaza la noul mit politic", pe care il puteti citi in continuare. 'Prinsi in valmasagul evenimentelor economico-sociale din ultima vreme, nu mai apucam sa scoatem capul de la cutie si sa observam manevre discrete care se fac "pe langa".
Inpolitics informeaza: Alfred Bulai:
Familiile minerilor morti in tragedia de la mina Uricani vor fi ajutate cu bani de catre Guvern, dar vor fi sprijinite sa-si gaseasca si un loc de munca, daca au nevoie.
Pe blogul "Welcome to Roxania" a aparut o analiza cu titlul "CONDITII PENTRU CA ALIANTA PNL-PSD SA NU ESUEZE", din care puteti citi in continuare prima parte.
Q Magazine informeaza: Nastase a gasit solutia pentru evitarea riscurilor in plen:
Ion Iliescu publica pe blog textul interventiei sale la Conferinta Internationala cu tema: "Securitate pentru lumea globala - un raspuns european", desfasurata la Munchen, in zilele de 23 - 24 Martie 2011.
HotNews informeaza: Adrian Nastase "desecretizeaza" scrisoarea trimisa presedintelui SUA cu privire la cazul Teo Peter. Adrian Nastase a anuntat pe blog ca s-a hotarat sa "desecretizeze" scrisoarea transmisa presedintelui american George W.
Jurnalul National informeaza: Puternicii de la PD-L au fugit iar din Senat. Senatorii puterii au gasit o noua metoda de a-si impune vointa in sedintele de plen:
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
In Cotidianul.ro poate fi citit articolul ' Nu suntem marinari si nici tara, vas petrolier! ' (Autor : Cornel Nistorescu) Ultimele confesiuni prezidentiale (din ce in ce mai frecvente, aproape cu caracter de rubrica tv) au provocat acelasi balci ca si celelalte.
Cotidianul.ro informeaza: Recidiva Gitenstein (Autor: Aurel I. Rogojan) Intr-o luare de pozitie anterioara (Joi, 23 iunie 2011, "Ce fel de ambasadori si-a trimis America in Romania?
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
CorectNews.ro informeaza: De-a v-ati ascunselea cu Presedintele Romaniei (Autor Sorin Rosca Stanescu) A fost o vreme cand domnul Traian Basescu adora baile de multime.
Seful Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj, George Romanescu, a facut ieri publice rezultatele anchetei incepute dupa explozia care a avut loc in urma cu peste trei saptamani, la unul din atelierele Uzinei Mecanice (UM) Sadu.
Fostul presedinte SUA a povestit despre sentimentele sale legate de atentatele care acum 10 ani au zguduit Statele Unite. Fostul presedinte al Statelor Unite, George W.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata: Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, o prognoza fara viitor Suntem si vom fi datori vanduti.
google-analytics.com