Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.85 secunde)
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Prefectul de Gorj, Victor Banta, a devenit peste noapte sperietoarea celor care aspira la statutul de sofer, dupa ce a declarat ca va semna in curand ordinul pentru introducerea poligonului pentru testarea candidatilor.
Cei mai multi dintre parlamentarii de Constanta au preferat, vineri seara, sa ramana in Bucuresti decat sa se intoarca in teritoriu, motivele fiind vremea capricioasa si accidentul de pe Autostrada Soarelui.
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Proiectul de lege pentru infiintarea politiei locale a fost adoptat ieri in sedinta de guvern.
Elena Basescu a venit sambata in judetul Gorj, la Caminul de batrani de la Suseni, pentru a indeplini o promisiune a mamei sale.
Controlul de ieri al inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Munca la societatea "Util Trans" SRL din Cumpana s-a terminat cu o cearta ca la usa cortului.
Sfarsit de saptamana lucratoare cu ghinion pentru seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Constanta, Dionisie Culetu. In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat ca aproape in toate ministerele se fac cheltuieli de promovare, aratand ca, intr-o perioada de criza, cand se pierd locuri de munca, toata lumea trebuie sa dea dovada de retinere in privinta cheltuielilor, mai ales a celor "de tip festivist".
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
O macara ale carei contragreutati s-au rupt a cazut, luni dimineata, peste sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, distrugand o parte a cladirii si o masina parcata pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala.
Adrian Severin publica in "Jurnalul national" un articol intitulat "Basescu, Partidul, Guvernarea - ipoteze", pe care il puteti citi in continuare.
PD-L o numeste Anca-Cristina Zevedei - o fosta barmanita - sefa peste fonduri de miliarde de euro. Ea are calitati fizice indiscutabile, are 34 de ani si este o femeie sexy.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa la Toplita, Harghita, suspendarea din partid a senatorului Catalin Voicu.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
google-analytics.com