Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (5.95 secunde)
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
In cursul zilei de ieri20 ianuarie a.c., prefectul Dan Culetu, insotit de deputatul PNL Mircea Iustian, s-a deplasat in municipiul Medgidia, unde a luat legatura cu oficialitatile locale si cu conducerea uzinei Lafarge Romcim, cu scopul de informare a activitatii Primariei si a unei unitati economice din judet.
Soarele pare sa iasa din nou pe strada lui Ionel Ganea, dupa ce a ratat mai mult de o jumatate de campionat din cauza unei grave accidentari - ruptura ligamentelor incruci-sate - suferite in presezon, in timpul unui meci de pregatire disputat de echipa sa, Wolverhampton, in Norvegia.
Deputatul PUR Daniela Popa se dovedeste prolifica din punct de vedere legislativ, depunand la Parlament trei initiative legislative.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Ultimul obiectiv al Aliantei PNL-PD pentru preluarea definitiva a puterii, schimbarea presedintilor social-democrati ai celor doua Camere ale Parlamentului, nu poate fi atins din cauza lipsei de sustinere din partea partidelor din Coalitie, UDMR si PC, acestea aratandu-si pe fata rebeliunea.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu l-a numit pe Mircea Dragos Valentin in functia de subprefect al judetului Vrancea, dupa ce fostul detinator al postului, Manole Merchea, a fost demis in cursul zilei de joi.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca votul pentru alegerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Galati va fi reluat. Intrebat daca vor fi sanctionati cei care au votat in favoarea PSD, Tariceanu a spus ca nu se poate identifica cine a votat gresit intr-o procedura de vot secret.
Coalitia guvernamentala functioneaza accidental in Parlament, in functie de interesele fiecarei formatiuni componente creandu-se ad-hoc diferite majoritati ciudate.
Senatorii si deputatii vor avea pana la sfarsitul anului masini noi, tip Logan, daca le predau in timp pe cele vechi si daca respecta listele de distributie.
Activitatea Organizatiei Municipale a Partidului National Liberal Constanta va fi coordonata, pana la organizarea unor alegerilor pentru desemnarea presedintelui acesteia, de catre deputatul George Dragomir, care in prezent conduce Organizatia Judeteana a PNL Constanta.
Vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti, a declarat ieri ca PD a facut din racolarea alesilor din PSD si PRM un "sport national" si le-a cerut colegilor din Alianta sa descurajeze migratia politica.
google-analytics.com