Cautare

3456 de rezultate pentru "aacident mortal in arges 17 01 2010" (2.68 secunde)
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Duelul dintre FC Arges si FCSB, scor 2-3, a fost unul incendiar in teren, cu o multime de faze de poarta superbe, dar si cu momente tensionate intre jucatorii celor doua echipe.
O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: ... Ioan Ovidiu Sabau FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Arbitru:
FC Arges - Voluntari 0-2. ... Sigurjonsson (9), Nemec (17) Echipele de start: FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila FC Voluntari: M.
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: ... Dan Petrescu FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Stadion:
Superliga, etapa a 6-a CS Mioveni - FC Arges 0-2 (0-1) Au marcat: ... Vlad Taran FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila
In noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., in jurul orei 00.50, politisti ai Sectiei 2 - I.P.J. Arges l-au depistat pe P.A., de 17 ani, din comuna Leordeni, Judetul Arges.
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 18.17, R. ... Baia de Arama, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 11, a surprins si accidentat mortal pe E.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 21:10, G. ... Zetari, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Cred ca in campania electorala batalia nu se da cu pumnul, ci se poarta intre idei si programe", a declarat Tariceanu.
Bush in decembrie 2004, in calitate de premier, in care ii solicita ridicarea imunitatii diplomatice a militarului american care l-a accidentat mortal pe muzicianul Teo Peter, contrazicand declaratiile purtatorului de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, potrivit carora Ministerul Afacerilor Externe ceruse deja, pe 4 decembrie 2004, ridicarea imunitatii puscasului marin.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
Cine este barbatul care a fost impuscat mortal de politisti: in 2016 a intrat cu masina in gardul Guvernului. Barbatul impuscat mortal de politisti miercuri dimineata in urma unui incident violent este acelasi care, in ianuarie 2016, a intrat cu masina in gardul Guvernului.
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
google-analytics.com