Cautare

2066 de rezultate pentru "a daramat 5 stalpi in cluj" (3.06 secunde)
Peste fix o luna, pe 29 Noiembrie 2015, celebrul tenor José Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj!
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte. Cu acest prilej, Florin Piersic a declarat:
Spielmann Laszlo din Cluj este palarier si are un atelier de palarii deschis in Cluj de doi ani, care se numeste KLausenburg Hats. ... 17, la Cluj. ... Cea mai scumpa palarie a mea costa 1.000 de RON. ... Cea mai accesibila palarie a mea costa 150 RON.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". Initiativa face parte din proiectul "Atelierul de mestesuguri" care urmareste sa sprijine dezvoltarea mestesugurilor traditionale in mediul rural.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii. Construirea spitalului regional de Urgenta Cluj este un proiect indelung discutat si, din pacate, mereu amanat.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) In tara noastra, anual, sunt estimate aproximativ 80.000 de cazuri de cancer nou diagnosticate si 50.000 de decese prin cancer, in registrele de cancer fiind inregistrat doar 1 caz nou din 6, avertizeaza doctorul Florian Nicula, coordonatorului Centrului de prevenire si control al cancerului de la Institutul Oncologic Prof.
Gafencu insista asupra rolului esential pe care il are medicul de familie in depistarea la copil a bolii de rinichi in faze incipiente.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... A. ... Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Bus, Vorobjovas, Cooper, A. ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Doru Buscu) Un mister care nu sacaie pe nimeni, dar care nu va fi dezlegat mai devreme de prima ciocnire a Pamantului cu un asteroid urias, umbla nestingherit printre logica si bunul simt. De ce l-a sustinut INTREGUL OCCIDENT pe Traian Basescu?
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica. O ploaie rece si deasa a acompaniat retragerea celui pe care o intuitie poasta a momentului l-a facut sa piarda tot ce-si dorea mai mult:
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare. ... Despre perioada petrecuta in inchisoare:
Singurul care i-ar fi facut fata sunt eu, dar in alte conditii decat cele care au fost pana acum: ... El e handicapat in ultimul hal. I-am zis si in fata si sunt singurul de care ii e frica.
e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani. Reportajul a aparut in anul 1986 intr-o publicatie pentru tineret - era de fapt un cotidian - singurul cotidian care aparea in acea vreme in Romania.
Personalitate marcanta in miscarea artistica a veacului al XX-lea, Constantin Brancusi a lasat posteritatii o opera impresionanta, contribuind semnificativ la transformarea sculpturii traditionale in sculptura moderna.
google-analytics.com