Cautare

2066 de rezultate pentru "a daramat 5 stalpi in cluj" (3.60 secunde)
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 14 februarie 2011. • Mubarak i-a facut chemare lui Basescu.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. In sensul ca are ambitia de a-si duce pana la capat proiectele de primar general si pentru asta mai vrea un mandat.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. In sensul ca are ambitia de a-si duce pana la capat proiectele de primar general si pentru asta mai vrea un mandat.
Adus cu mare fast pe banca Rapidului, portughezul a ajuns extrem de repede din "farmecul" vietii in vartejul din Giulesti. Adica a fost luat de valuri si se apropie vertiginos de cascada.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. ... Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii: daramarea idolilor", mi-a venit in minte adevarul butadei "ai grija ce solutii gasesti, pentru ca ele s-ar putea sa-ti creeze probleme si mai mari".
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
Intamplari stranii in padurea Hoia-Baciu (Autor: ... FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu. S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu.
In scrisoarea sa, Octav Cozmanca ii invinovateste pe Vasile Dancu si Ioan Rus de situatia actuala a PSD, obligat sa imparta guvernarea cu PD-L:
google-analytics.com