Cautare

2066 de rezultate pentru "a daramat 5 stalpi in cluj" (2.65 secunde)
Cea mai mare durere a Regelui Mihai:
IRINA STOICA) Putine locuri raspandesc lumina si farmecul batranului Ierusalim, cu zidurile sale vechi emanand o magie unica in lume.
Liderul democratilor este acuzat de Funar ca sfideaza Constitutia si incalca principiul separatiei puterilor in stat.
Desi la nivel central Alianta D.A. "a decedat", cel putin de facto, daca (inca) nu si in scripte, filialele din teritoriu nu prea vor sa accepte situatia impusa de liderii de la Bucuresti.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional".
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Perioada ianuarie -iunie 2011 Fara a fi unul electoral, anul care se apropie de sfarsit a fost unul dintre cei mai agitati ani, din punct de vedere politic, de dupa 1989.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Antrenorul Galca a obtinut tripla istorica la meciul de adio la Steaua! Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... Steaua a castigat pentru a 22-a oara Cupa Romaniei-Timisoreana.
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! Toate sperantele in cel mai bun marcator al echipei in ultimele doua sezoane (Autor:
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion. Medicul s-a prezentat la Parchet in jurul orei 12.00.
Umanoizi in preajma noastra (Autor: ... FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S. ... O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. ... Ea a scris anul trecut pentru Justitiarul cum traieste acest fenomen din interiorul lui, dar mai ales despre CINE sunt babele care stau la coada zile in sir pentru a se ruga.
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Daca proiectele vor fi aprobate vor fi restaurate aleile, podurile si grota din Parcul Cismigiu, iar in Parcul Carol va fi refacuta gradina franceza si aleile. Proiectul a fost aprobat joi de Consiliul General, in unanimitate.
Masini strivite de copaci si stalpi cazuti Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata o avertizare de cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si alte cinci judete. Meteorologii avertizeaza ca in Capitala si in judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita, Prahova si Dambovita va fi vant puternic.
Nu prea fericiti, bucurestenii s-au obisnuit cu dese intreruperi ale alimentarii cu energie electrica in diverse zone din Capitala. In schimb, locuitorii de pe Calea Dorobantilor, din portiunea dintre British Council si "Perla", sunt total nemultumiti de iluminatul public insuficient.
Cica pe stalpi, ziduri si alte locuri cu vedere la marele public al urbei noastre au aparut tot felul de afise care incita la o oarecare luare de pozitie anti-UE.
google-analytics.com