Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (5.32 secunde)
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca PDL, "in concubinaj" cu PNG si cu Partidul Verzilor, s-ar pregati sa incerce fraudarea alegerilor parlamentare.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, marti seara, in fata a aproximativ sapte mii de participanti la un spectacol de campanie electorala organizat la Sala Sporturilor din Targu-Mures, ca maghiarii nu se pot bucura la 1 decembrie, aceasta data insemnand "70 de ani de agonie".
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat miercuri ca sediul PD-L din Aleea Modrogan si sediile PD-L din toata tara, sunt ale fostului FSN, iar PD-L a mostenit infrastructura PCR si nu are probleme cu spatiile in care activeaza, PSD neavand in proprietate nici un sediu in Bucuresti.
Potrivit sursei citate, in judetul Suceava sunt peste 92.000 de elevi care beneficiaza de programul guvernamental "Cornul si laptele".
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Alianta PSD+PC a obtinut 33% din voturi, urmata de PDL, cu 32,57 % si de PNL, cu 18,32 %, in timp ce UDMR a obtinut 6,29% din voturi, dupa centralizarea facuta pana luni, la ora 14.00, a voturilor valabil exprimate din 92,73% din sectiile de votare, de la nivelul intregii tari, la Camera Deputatilor, a anuntat BEC.
Potrivit rezultatelor finale, PD-L a obtinut la Camera Deputatilor 36,92%, reprezentand 91.309 voturi, fiind urmat de PSD+PC cu 32,24%, reprezentand 79.737 voturi, si de PNL cu 21,22%, adica 52.486 voturi.
Emil Boc detine depozite bancare la BCR (cu o valoare la zi de 92.000 lei), Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Banc Post (5.000 lei), la care se adauga alte economii de 11.000 euro si 2.449 dolari la ING, BRD si Banc Post si inca un total de 58.000 lei pastrati pe card la BCR, Banca Transilvania, ING si Banc Post.
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Oprea, a semnat, luni, cererea de suspendare a pensiei militare si a returnat la bugetul de stat suma de 924.017.462 lei vechi, in conformitate cu prevederile ordonantei de urgenta din 30 decembrie 2008.
Institutiile implicate in acordurile cu firma Sterling Resources, care dau dreptul acesteia sa extraga hidrocarburi din Marea Neagra pana in 2022 sunt Secretariatul General al Executivului, Cancelaria premierului, Ministerele Justitiei, Mediului, Afacerilor Externe si Finantelor.
Tadjikistanul este pe punctul de a intra in faliment economic si politic, fosta republica sovietica din Asia Centrala fiind grav afectata de coruptie, saracie si incapacitatea autoritatilor de a infrunta aceste probleme, a apreciat joi intr-un raport International Crisis Group (ICG).
Cea mai sangeroasa pagina a secolului XX a fost scrisa in urma cu 17 ani, in noaptea de 25/26 februarie 1992, cand trupele armate annene au patruns in orasul azer Hodjali, cu sprijinul tehnicii grele si a regimentului 366 de infanterie al fostei URSS.
Noul subprefect al Constantei, Mircea Toader Iustian (foto), alintat Pupi, s-a evidentiat de-a lungul timpului prin multe realizari.
92/1950. Primaria Craiova le-a respins cererea fara sa stea prea mult pe ganduri, pe motiv ca imobilul nu putea fi restituit, deoarece fusese preluat fara titlu valabil.
92/2008. La Prefectura Arges, Ovidiu Vladoi a lucrat in cadrul Directiei de Integrare Europeana.
92 din 2007, a serviciilor de transport public local, pe care functionarii o amintesc drept suport al proiectului, chiar in primul sau articol: ... 92, mai descoperim ca primaria nu e obligata sa atribuie serviciul de transport prin gestiune directa, ci are de ales:
Fostul presedinte peruan Alberto Fujimori (foto) a fost condamnat la 25 de ani inchisoare, fiind pentru prima data in cand un presedinte ales democratic in America Latina este condamnat pentru incalcarea dreptului omului in tara sa.
Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) va plati aproape 7 miliarde de lei vechi pentru lucrarile de reabilitare, curatare si amenajare a plajelor, in vederea pregatirii pentru sezonul estival.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
Comisia de Statut a refuzat acordarea adeverintei de fost parlamentar pentru obtinerea pensiei speciale in trei cazuri, deoarece acestia au cerut acordarea anticipata a pensiei, inaintea implinirii varstei de 63 de ani.
google-analytics.com