Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (2.88 secunde)
Doar 65% din cetatenii comunei Talpas au primit titluri de proprietate. Reconstituirea dreptului de proprietate la nivel de comuna este o operatiune greoaie, avand in vedere hartile cadastrale facute ferfenita, transmise cu proces-verbal catre comuna Talpas, desprinsa in urma cu cativa ani din Farcas.
Partidul Socialist Roman, infiintat inca din 1992, s-a relansat ieri la Constanta, in cadrul a ceea ce s-a dorit a fi o avanpremiera a Congresului de sambata al partidului, care va avea loc la Bucuresti.
Intr-un articol publicat in editia sa online, revista "The Economist" apreciaza ca presedintele suspendat al Romaniei va fi norocos daca va reusi sa se intoarca in curand la Palatul Cotroceni.
Europarlamentarul Tiberiu Barbuletiu, membru supleant al Comisiei de Mediu din PE, a depus marti la Parlamentul European o declaratie in legatura cu distrugerea ecosistemului Delta Dunarii prin construirea canalului Bistroe de catre Ucraina.
In acelasi context, Geoana a calificat drept "o imensa minciuna" sondajul potrivit caruia doar 65% dintre simpatizantii PSD ar vota in favoarea demiterii presedintelui suspendat, mentionand ca, din informatiile pe care le detine, 92% din electoratul partidului va vota in favoarea demiterii.
52,1% Referendumul a scos la urne 44,04% de romani cu drept de vot, 74,3% dintre acestia votand impotriva demiterii lui Traian Basescu, iar 24,92% pentru.
Teodor Melescanu, ministrul roman al Apararii, a anuntat ca Romania si Bulgaria vor propune Rusiei organizarea de manevre militare comune, pentru a incerca sa dezamorseze tensiunile in relatiile cu Moscova, provocate de amplasarea de baze americane in cele doua.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu participa la Consiliul European de Vara de la Bruxelles.
Banca Romaneasca, detinuta de National Bank of Greece, activeaza de 14 ani in Romania, rezultatele financiare plasand-o anul trecut pe locul 12 intr-un top al institutiilor bancare, cu o cota de piata de 2,07%.
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori.
Pe locul patru s-a clasat, in urma examenului pentru alegerile europarlamentare, Petru Lucian Milea, 36 de ani, de ocupatie inginer, care a primit 93 de puncte, iar pe locul cinci, Octavian Olteanu, 33 de ani, de profesie economist, cu 92 de puncte.
Presedintele Traian Basescu a implinit, duminica, 56 de ani. Ca in fiecare an, presedintele si-a serbat ziua de nastere alaturi de familie.
Partidul Social Democrat a castigat la mustata alegerile pentru Parlamentul European din judet, obtinand cu aproximativ 3.000 de voturi mai mult decat PD.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal Mircea Nicu Toader a scos la iveala zilele acestea numele mai multor persoane care au fost depistate ca fiind autorii mai multor fraude la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie anul trecut.
La polul opus se afla liberalul Gheorghe Gabor, cu o prezenta de 98,92%. Gabor este urmat in topul deputatilor care participa la sedintele in plen de doi independenti, respectiv Mihail Claudius Zaharia (98,7%) si Corneliu Momanu (98,48%).
Vicepresedintele executiv al UDMR Borbeyl Laszlo sustine ca Uniunea este in expectativa dupa anuntul aprobarii inregistrarii Partidului Civic Maghiar si ca este curios sa vada ce doreste acest partid.
PSD a decis sa demareze discutii cu ceilalti actori politici pentru declansarea de alegeri parlamentare anticipate sau pentru constituirea unui "guvern de serviciu".
Din rapoartele prezentate de formatiunile politice a rezultat ca PD a inregistrat venituri de 3.158.634 lei si cheltuieli de 6.057.567 lei, PC a contabilizat venituri de 783.993,71 lei si cheltuieli de 2.035.900,92 lei, iar PNL a cheltuit in campania electorala 6.070.222 lei fata de veniturile obtinute care insumeaza 3.050.760 lei.
Liderul democrat-liberal, Emil Boc, a declarat, luni, ca PDL "nu are ce discuta" cu PSD si ca asteapta ca social-democratii sa "iasa din ambiguitate", semnand motiunea de cenzura a PDL sau initiind alta.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, intrebat despre intalnirea de vineri seara dintre liderii social-democrati si cei ai PNL, ca nu isi mai aduce aminte.
google-analytics.com