Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (1.99 secunde)
De exemplu, 95% dintre suedezi si 92% dintre finlandezi acorda cel mai important vot de incredere doctorilor, dar nu si politicienilor.
Fostul primar al Tecuciului, Gheorghe Lazar, consilier municipal independent, nu-si poate misca mana dreapta din cauza unui accident vascular suferit in cursul lui iulie, fiind nevoit sa semneze declaratia de apartenenta politica cu amprenta aratatorului mainii stangi, transmite NewsIn.
Intalnirea de vineri seara a parlamentarilor si ministrilor liberali, in frunte cu premierul Calin Popescu Tariceanu, a avut ca rezultat doua decizii importante pentru viitorul politic al PNL.
Delegatia Permanenta a PNL a decis sambata excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise. Pentru excluderea Monei Musca au votat 62 de membri, iar cinci au fost impotriva.
Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal a hotarat sambata, la Cazinoul din Constanta, excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise pentru ca au semnat un angajament cu Securitatea.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Unul dintre cei mai activi parlamentari, senatorul PD Marius Marinescu a depus ieri la Biroul Permanent al Senatului patru propuneri de modificare a unor texte de lege vizand "responsabilitatile demnitarilor si stabilirea unor criterii mai clare de sanctionare".
Dupa cum a promis saptamana trecuta, seful statului a transmis luni presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului propunerile pentru functia de directori ai SRI si SIE.
Bugetul Senatului pe 2007 aprobat de conducerea acestui for legislativ este de 111.640.000 de lei.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri eliberarea lui Traian Chebeleu din functia de director al Directiei de relatii externe a Camerei si a lui Dragos Conovaru din postul de sef al Departamentului economic.
DGFP Dolj a pus sechestru pe Abatoarele Mofleni si Podari si pe FRIGORIFER Craiova in contul datoriei de 125,6 miliarde catre stat imputate FPP Oltenia.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
Conform sondajului, 92,2% din populatie considera ca dupa aderarea la Uniunea Europeana Romania va avea nevoie de lideri politici care se pricep nu doar la politica interna, ci si la politica europeana.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Perioada urmatoare va limpezi apele in ceea ce priveste alegerea democratilor pentru Primaria municipiului Constanta. Danut Moisoiu, presedintele executiv al Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a confirmat ieri spusele lui Stelian Dutu, potrivit caruia PD isi va anunta candidatul in luna martie a acestui an.
Unele armate europene sunt suprasolicitate de cererile de trupe de mentinere a pacii venite din intreaga lume, insa UE are suficiente efective pentru a detine un rol-cheie in domeniul securitatii globale, a declarat presedintele comisiei militare a blocului european.
De exemplu, Galiciuica a primit 111%, iar Farcas doar 83% din necesar, in timp ce valoarea medie acoperita este de 92,83% din banii ceruti", a spus Constantin Dascalu.
Cotidienele "Adevarul" si "Ziua" informeaza ca pe un memoriu al societatii Art Constructii '92 SA adresat presedintelui Traian Basescu, seful statului ar fi pus urmatoarea rezolutie, din 12.04.2005:
Exemple concludente in sprijinirea tezei conservatorilor sunt firmele Spedition UMB SRL sau Art Constructii 92 SA, care si-au rezolvat litigiile cu statul prin interventia prezidentiala.
google-analytics.com