Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (1.42 secunde)
Pe listele PRM pentru alegerile parlamentare se regasesc, alaturi de un mare numar de actuali parlamentari, doua nume noi: Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
Si in cursa prezidentiala situatia este aproape neschimbata, Adrian Nastase avind 57,92%, mult peste Uniune, Traian Basescu 20,98%, aproximativ scorul Aliantei, iar Corneliu Vadim Tudor 14,54%, sub rezultatul partidului.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
La Presedintie, pe primele doua locuri s-au clasat Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, cu 40,94% din voturi valabil exprimate, si Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A., cu 33,92%, cei doi urmand sa se intalneasca in turul doi.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu.
Voturi exprimate cu bine, si in larg Trecand insa la lucrurile mai serioase, detinutii aflati la Poarta Alba au preferat, ieri, sa il voteze pe Adrian Nastase, acesta obtinand 60 de voturi din totalul de 92, 8 dintre acestea au fost anulate, iar restul i-au revenit lui Traian Basescu.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Pentru cei care au mai fost parlamentari, declaratiile de avere nu s-au modificat prea mult de cand au fost publicate ultima oara, in luna mai.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Miclea nu are masina, dar detine un apartament cu o suprafata de 92 de metri patrati (dobandit in 1994) si o casa de locuit cu o suprafata de 200 de metri patrati (obtinuta in 2001).
Liberalul Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a declarat ieri ca nu este bine ca presedintii celor doua Camere ale Parlamentului sa fie schimbati din functie.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a devenit membru PNL o data cu preluarea conducerii diplomatiei romanesti. El sustine ca numai avand in spate un partid puternic poate sa-si indeplineasca misia.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
Cristian Popescu, cunoscut drept Piedone, s-a inscris ieri in Partidul Blocului National Democrat (PBND). Astfel, el nu va mai candida ca independent pentru postul de primar general al Capitalei, ci din partea acestui partid.
Dupa cum a promis de mai multe ori, ministrul de stat Adriean Videanu si-a anuntat ieri demisia din functie, cu doar o zi inaintea inceperii campaniei electorale pentru Primaria Capitalei in care s-a angajat din partea Aliantei D.A.
google-analytics.com