Cautare

15075 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.99 secunde)
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Psoriazisului, Societatea Romana de Dermatologie atrage atentia cu privire la consecintele severe ale psoriazisului - o boala cronica, sistemica, care afecteaza nu doar pielea, ci si alte organe, ducand frecvent la complicatii.Spikerii conferintei au fost doi specialisti reputati in domeniu:
Romani amenintati direct de Ebola (Autori: Magda Marincovici si Dan Constantin) Isterie la Praga din cauza a trei suspiciuni de infectie Ebola neconfirmate In tarile din vestul Africii, zona atinsa sever de epidemia de Ebola, lucreaza si romani.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ca stiti mai multe poate decat mine sau ca sef de stat cu siguranta aveti mai multe informatii.
La Bucuresti, s-a desfasurat recent Forumul de Imuno-Stiinta din Europa Centrala si de Est, la care participa peste 200 de specialisti reumatologi din 14 tari, dintre care 21 de lectori de calibru international, sau, cum a spus conf.
La nivel mondial, milioane de oameni sufera de diabet si sunt nevoiti sa isi schimbe radical viata pentru a tine sub control aceasta afectiune, insa putine persoane stiu cu adevarat ce inseamna boala zaharului si care sunt modalitatile prin care poate fi tinuta sub control.
29 Octombrie 2019 - Ziua Mondiala a Psoriazisului Societatea Romana de Dermatologie lanseaza campania Nu ma exclude, Nu sunt contagios!, cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului - 29 octombrie 2019.
doar o treime dintre romani spun ca pleaca in vacanta in aceasta vara Doar o treime dintre romani vor pleca in vacanta in aceasta vara, dintre care majoritatea pe litoralul romanesc, releva un sondaj realizat de Inscop Research si dat publicitatii joi.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Membrii Cabinetului Tariceanu sunt ceva mai bogati dupa un an de guvernare. ... Majoritatea ministrilor din Guvernul Tariceanu si-au reactualizat declaratiile de avere, in ultimele zile ale anului trecut sau in primele zile ale acestui an, ca urmare a unor modificari intervenite in situatia lor materiala.
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
Se pare ca presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea sa castige pariul cu evazionistii, indiferent in care sector se afla acestia.
Craiovenii pot împrumuta banii necesari pentru o locuinta de conditie medie doar daca au venituri de peste 2.000 de lei/familie.
cresterea dobânzilor la creditele ipotecare si scumpirea nejustificata din partea vânzatorilor.Cumparatorii nu se mai ating de apartamentele scoase la vânzare la preturi astronomice, de o luna încoace, desi cererea de locuinte este destul de mare în Craiova.
Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) au declarat, ieri, ca Agentia a primit circa 232. 000 de cereri pentru platile nationale directe complementare (CNDP) in sectorul zootehnie, aferente unui numar de 8. ... 000 de animale, cifre similare cu cele inregistrate in 2008.
Craiovenii au inceput sa achizitioneze sisteme de producere a energiei termice din surse regenerabile. ... Costurile instalatiilor sunt cuprinse intre 1.000 si 10.000 de euro. La Craiova se va infiinta o fabrica de producere a panourilor solare.
Ford a preluat uzina acum un deceniu si planul ideal era sa se ajunga la 7.000 de angajati si o productie anuala de 300.000 de masini. Acum sunt 4.000 de angajati si productia anuala va fi de cel mult 100.000 unitati.
Companii renumite in domeniul tamplariei termoizolante din Vest veneau acum un deceniu sa-i scoleasca in arta termopanelor pe viitorii oameni de afaceri romani. Acum insa, au revenit sa cumpere ceea ce produc ucenicii lor, care au reusit intre timp sa dezvolte afaceri de peste sase milioane de euro.
Centrul Anadolu Medical Center din Istanbul a tratat anul trecut 2.000 de romani. Cresterea pana la sfarsitul anului va fi de aproximativ 20%. Cele mai frecvente tipuri de cancer tratate aici au fost:
Desi promoveaza cu agresivitate produse bancare de creditare cu dobanzi din ce in ce mai mici, bancile nu reusesc sa-si multumeasca clientii cu venituri mici care vor sa contracteze imprumuturi de nevoi personale.
google-analytics.com