Cautare

15078 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.86 secunde)
Investitia se ridica la 3.000.000 de euro, iar germanii intentioneaza sa angajeze aproximativ 400 de oameni in urmatorii doi ani. Constructia halei inchiriate de catre germani a costat sapte milioane de euro. Directorul societatii, Mihaela Forgaciu, a lucrat ani de zile in cadrul Draxlmaier Romania.
Recorduri pentru piata romaneasca de arta. Licitatia Vechi Maestri ai Picturii Romanesti si Licitatia de Arta Decorativa si Design afirma interesul investitional tot mai pronuntat, in contextul unei piete de arta aflata in plin proces de evolutie. Evenimentul marcheaza trei recorduri pe piata de arta din Romania:
Tu, Basescule, ii aperi pe romani? ... LUCIAN AVRAMESCU) Adresarile "catre romani" ale lui T. ... Adresarile catre romani, cu un r apasat, cu miza prostirii, au consistenta unui scuipat in obraz.
Calarasiul de altadata: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Asociatia profesionala si stiintifica a medicilor dermatoveneroiogi din Romania, Societatea Romana de Dermatologie (SRD) marcheaza anul acesta 90 de ani de activitate. Colaboreaza strans cu Academia Europeana de Dermatovenerologie (EADV) si este partener al Asociatiei Europene Dermatologie si Oncologie (EADO.
BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica) este o boala de plamani care afecteaza 300 milioane de oameni din intreaga lume si cauzeaza anual moartea a peste trei milioane de oameni. In Romania aproximativ un milion de oameni sufera de aceasta boala.
Agricultura va aduce profit fermierilor romani din 2007 numai daca acestia vor investi in sectoare sustinute in Uniunea Europeana, competitive si cu potential de valorificare "Producatorii agricoli trebuie sa se orienteze din 2007 pe structuri de culturi competitive adaptate la sistemul european si cel national de plati si care pot asigura cotele negociate cu UE", a declarat Elena Tatomir, director in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Mariustuca.ro / Unul din patru romani sufera de hipertensiune (Autoare: Magda Marincovici) Cresterea tensiunii arteriale reprezinta in continuare o problema de sanatate publica in Romania:
7,4 milioane de romani sunt hipertensivi. ... doar 6 grame de sare, zilnic (Autoare:
Expertii cardiologi, neurologi, diabetologi si medici de familie trag un semnal de alarma asupra prevalentei crescute a hipertensiunii arteriale in Romania. Apelul vine chiar de Ziua Mondiala a Hipertensiunii Arteriale, care se desfasoara anual pe 17 mai.
La numai o luna de la aprobarea bugetului pe 2006 a Consiliului Judetean Bihor, a avut loc prima rectificare de buget, cu aproape 2,5 milioane de lei noi.
Unor politicieni le merge de minune pe timpul crizei. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a terminat o casa la Snagov care are peste 1.300 de metri patrati. ... Este vorba despre o vila noua, la Snagov, de 1.340 de metri patrati.
Piata automobilelor second hand va fi afectata de noile taxe propuse de Ministerul Finantelor Publice (MFP). Acest lucru se va intampla doar daca proiectul ordonantei de urgenta care cuprinde majorarea mai multor taxe si impozite nu va suferi modificari dupa ce va fi supus dezbaterii publice.
Pe langa o amortire a pietei imobiliare, datorata in mare masura si sarbatorilor de iarna, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a venit cu o serie de schimbari si in domeniul taxelor si impozitelor percepute de stat.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Cine n-are romani, sa-si cumpere (Autor: DORU BUSCU) Acum patru secole, cand capul lui Mihai Viteazul se rostogolea pe iarba in aplauzele taranimii inrobite, cand voievodatele noastre orbecaiau prin sclavia impusa de Unificator si reveneau la agricultura neolitica, tari ca Anglia si Olanda (Provinciile Unite) globalizau comertul pe mare.
Aproximativ 9% dintre adolescenti sufera de HTA cu consecinte severe, inclusiv scaderea capacitatii intelectuale Fundatia Wings desfasoara o ampla campanie de informare asupra obezitatii, precum si un program de combatere a obezitatii infantile. ... La copii mici, aceasta stare este deseori legata de alte afectiuni cum ar fi:
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de toti pacientii care sufera de cancer din Romania si din intreaga lume!
Pe 29 octombrie se marcheaza, incepand din 2004, Ziua Mondiala a Psoriazisului, eveniment ce doreste sa se constituie ca o voce comuna a bolnavilor de psoriazis si artrita psoriazica de pe toata planeta.
google-analytics.com