Cautare

15075 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.11 secunde)
Autismul - o problema care treneaza de aproape 6 ani. ... Statisticile internationale ne arata ca 1 din 68 de copii sufera de autism, iar datele inregistrate in ultimii ani in Romania indica o crestere continua a numarului acestora.
Traiesc bine si prospera in Comisia de Politica Externa a Parlamentului de la Belgrad. Pentru membrii acestei comisii, adevarati "milosevici" la patrat, cei 300.000 de romani/vlahi din Timoc n-au dreptul la identitate.
Stresul la locul de munca afecteaza peste 40 de milioane de angajati din UE, iar unul din cinci romani sufera de aceasta afectiune. Care sunt cauzele stresului, cum se manifesta, precum si remediile recomandate de specialisti le puteti afla in cele de mai jos.
De asemenea am pastrat si time-cod-urile originale) Dragi compatrioti, Astazi, 25 ianuarie 2012, in Romania s-au nascut 508 copii si au murit 701 oameni. In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini. Aceasta este cea mai puternica declaratie de nemultumire a voastra!
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Ca urmare a prabusirii puterii de cumparare si a nivelului scazut al salariului mediu, tinerilor le este practic imposibil sa achizitioneze un imobil fara ajutor financiar din partea rudelor.
Noile amenzi pentru incalcarile legislatiei fiscale se aplica incepand de la 1 octombrie si se situeaza intre 500 si 14.000 de lei, in functie de contraventie.
Dinastie de bancheri, oameni de stat, mecena si caritabili, fondatori ai sistemului bancar romanesc privat ne dezvaluie franturi de istorie care vizeaza povestea sistemului bancar romanesc.
Luand cu sacosa milioane de dolari credit de la fostul Bancorex, deci, din banii statului, pe care nu i-a mai dat inapoi niciodata. ... Ewing de Slobozia construise in zona Ranch-ul Southfork, un Zoo, un turn Eiffel mai mititel, precum si alte intreprinderi "capitaliste".
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Aproximativ un milion de romani sufera de BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica), o boala a plamanilor despre care se estimeaza ca va deveni a treia cauza de deces la nivel mondial, depasind in urmatorii ani diabetul zaharat.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. Cu mici exceptii, majoritatea au intrat in Uniunea Europeana cu aceleasi averi acumulate in 2005, dupa cum rezulta din declaratiile de avere ale acestora.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Asociatia profesionala si stiintifica a medicilor dermatoveneroiogi din Romania, Societatea Romana de Dermatologie (SRD) marcheaza anul acesta 90 de ani de activitate. Colaboreaza strans cu Academia Europeana de Dermatovenerologie (EADV) si este partener al Asociatiei Europene Dermatologie si Oncologie (EADO.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Cine n-are romani, sa-si cumpere (Autor: DORU BUSCU) Acum patru secole, cand capul lui Mihai Viteazul se rostogolea pe iarba in aplauzele taranimii inrobite, cand voievodatele noastre orbecaiau prin sclavia impusa de Unificator si reveneau la agricultura neolitica, tari ca Anglia si Olanda (Provinciile Unite) globalizau comertul pe mare.
Pretul de referinta al zaharului brut si de consum practicat pe piata Uniunii Europene va scadea din 2006. ... UE a decis sa reduca preturile de referinta la sfecla-de-zahar în contextul competitiei globale de pe piata.
Mariustuca.ro / Unul din patru romani sufera de hipertensiune (Autoare: Magda Marincovici) Cresterea tensiunii arteriale reprezinta in continuare o problema de sanatate publica in Romania:
7,4 milioane de romani sunt hipertensivi. ... doar 6 grame de sare, zilnic (Autoare:
google-analytics.com