Cautare

15078 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.70 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Boala de care 4 romani din 10 habar nu au ca sufera (Autoare : ... Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza.
Florinel Badulescu (foto), presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR), Dr Oana Costan, Directia Programe Nationale de la CNAS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABCR). Desi au fost invitati, au lipsit reprezentantii Administratiei Prezidentiale, ai premierului si ai comisiilor parlamentare de sanatate.
Pentru oamenii cu bani, criza financiara este ca o ploaie scurta de vara. ... Gazeta de Sud v-a prezentat luni averile parlamentarilor de Dolj in vremuri de restriste. Acum va aratam ce sume de bani intra in bugetul personal al consilierilor judeteni.
Atat apartamentele, cat si terenurile intravilane, la care se adauga vilele cu doua sau trei etaje se vand pe bani grei, preturile crescand, in numai un an de zile, cu peste 40%, iar fata de primele luni ale anului cu circa 15-20%.
DOBÂNZI de intarziere Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... Nivelul dobanzii este de 0,04% pentru fiecare zi de intarziere. ... PENALITATI de intarziere Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... Nivelul penalitatii de intarziere se stabileste astfel:
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a prelungit emisiunile de certificate de trezorerie pentru populatie cu scadenta la 90 de zile si 180 de zile, lansate la inceputul anului.
Cum variaza functie de activitate si masa si cum se masoara corect.
Arina Avram) Actrita Julia Roberts pare foarte slabita de la o vreme si s-a aflat ca este foarte bolnava. Diva sufera de o boala grava. Julia Roberts (50 de ani) este bolnava. A aparut tot mai slabita fiindca e atinsa de o boala rara.
Semnele de avertizare ale dementei Ce este dementa? Dementa este o afectiune a creierului caracterizata prin pierderi de memorie, dificultati de invatare si comunicare. Pe masura ce boala avanseaza, devine din ce in ce mai dificila grija de sine.
cele mai noi date In timp ce foarte putine persoane considera ca ar putea exista o legatura intre alimentatie si fertilitate, ultimele studii arata ca persoanelor care sufera de infertilitate le lipsesc nutrienti importanti din alimentatie.
Ai intalnit vreodata o persoana care strange atat de multe obiecte, incat nu mai are unde sa le puna in casa si uneori locuinta sa este insalubra?
Mariustuca.ro / Romanii considera ca bolile gastrointestinale sunt provocate de dieta dezechilirata si stresul (Autoare:
Tulburari ale somnului Tulburari ale somnului Izolare sociala Izolare sociala Implicare emotionala scazuta Implicare emotionala scazuta Scaderea performantelor Scaderea performantelor scolare/profesionale Interes crescut pentru idei abstracte, filosofice, religioase, oculte Neglijarea igienei si aspectului fizic Iritabilitate, anxietate Tulburari de atentie La primul episod obligatoriu examinare imagistica cerebrala (computer tomograf sau RMN) Nu exista o analiza de laborator specifica pentru schizofrenieNu exista o analiza de laborator specifica pentru schizofrenie.
Ca o consecinta, sarlatanii crestini au reusit sa isi mareasca veniturile promitand ca pot vindeca bolnavii prin diverse tehnici miraculoase de vindecare. ... Chiar zeul lor mort a promis astfel de puteri urmasilor lui.
Peste 20 de MEDICAMENTE NOI, pe lista actualizata de compensate si gratuite 23 de medicamente de ultima generatie se regasesc pe noua lista de medicamente compensate si gratuite, aprobata marti printr-o hotarare de guvern.
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia SOS Drepturile Pacientilor demareaza o noua campanie de testare gratuita pentru depistarea Hepatitei C: ... Proiectul se realizeaza in parteneriat cu Institutul National de Boli lnfectioase Prof.
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
google-analytics.com