Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (2.15 secunde)
Liderul PSD, Mircea Geoana, impreuna cu reprezentantii organizatiilor judetene social-democrate din Caras-Severin, Arad, Hunedoara, Timis, Mehedinti si Gorj, au apreciat sâmbata ca Guvernul Tariceanu trebuie sa-si dea demisia din cauza politicii antisociale pe care o promoveaza.
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
Liderii grupurilor parlamentare urmeaza sa se intâlneasca astazi pentru a gasi o formula de compromis pentru a asigura prezenta senatorilor si a deputatilor la dezbaterea Bugetului.
Pentru prima data de la inceperea discutiilor asupra Bugetului de stat pe 2006, parlamentarii din Coalitia guvernamentala, inclusiv euro-observatorii, au fost prezenti ieri-dimineata in numar foarte mare in sala de sedinte si articolele din buget au fost adoptate rapid.
„Termenul-limita este 31 ianuarie 2006. Nu am vrut sa o facem de la inceput. Am crezut intr-o buna intelegere si o buna conlucrare, dar numai noi am sperat.
Autoturismele vor fi distribuite pana pe 31 decembrie dupa liste stabilite din timp, deoarece intr-o zi pot fi repartizate doar 20 de autoturisme, deoarece dureaza foarte mult asamblarea accesoriilor suplimentare si inmatricularea masinilor.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, s-a folosit ieri de prezentarea bilantului la sfarsitul sesiunii pentru a-i ataca din nou pe presedintele Basescu si pe premierul Tariceanu.
l 16 mai - Participarea la cel de-al III-lea summit al Consiliului Europei de la Varsovia, Polonia. l 31 mai - Vizita oficiala in Japonia, la invitatia imparatului Japoniei.
l 31 ianuarie - Prima vizita oficiala in Marea Britanie, la invitatia premierului Tony Blair. l 14 februarie - Vizita de lucru la Moscova, in Federatia Rusa, la invitatia presedintelui Vladimir Putin (14-15 februarie).
Sotia sa, Dana Nastase, a primit - conform certificatului de mostenitor din 31 mai 2005 - 602.000 USD, 60.000 de euro si 281.669 de lei noi.
Potrivit noii declaratii de avere, datata 31 decembrie 2005, Tariceanu a incasat dividende de 2,73 miliarde de lei vechi distribuite de Automotive Trade Services, societate pe care o controleaza integral, si a castigat 575,9 milioane de lei vechi jucand la bursa.
El considera ca termenul de 31 decembrie ales pentru depunerea declaratiilor de avere este unul neinspirat, Andon fiind de parere ca o data mai potrivita ar fi 5 sau 10 ianuarie, ulterior inchiderii anului fiscal si a celui bancar.
El a mai spus ca nu vizeaza nici o functie in PC, chiar daca le aduce conservatorilor peste 50.000 de membri, 31 de organizatii judetene, peste 300 de consilieri locali, 14 primari de comuna si cativa consilieri judeteni.
Saftoiu a precizat ca articolul 21 din Tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la UE prevede ca, "inainte de 31 decembrie 2007, Bulgaria si Romania sunt obligate sa organizeze fiecare alegeri pentru Parlamentul European, prin votul universal direct al cetatenilor lor", pentru desemnarea numarului de membri la Parlamentul European.
Potrivit unei surse din cadrul Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, membrii acesteia se vor deplasa la Cluj, intre 26 si 31 ianuarie, pentru efectuarea unor controale periodice, cu caracter normal, la unitatea judeteana SRI din municipiu.
Propunerea ca Ion Mocanu sa faca parte din CJ a fost adusa la cunostinta comisiei de validare a Consiliului, privind avizul favorabil si urmind sa depuna juramintul pe 31 ianuarie. ... A patra alegere pentru aceasta functie va fi executata de consilierii judeteni marti, 31 ianuarie.
Calendarul fuziunii propus de PD - 1 februarie-31 martie: ... - 10-31 mai: finalizarea proiectului de statut si a calendarului de convocare a structurilor politice ale PD si PNL in vederea fuziunii;
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ... "independentilor".
Acesta a subliniat si faptul ca in sedinta din 31 ianuarie a CJ s-a facut si exces de zel in momentul in care demisia din functia de vicepresedinte a lui Eugen Chebac a fost votata prin vot secret.
"Avand in vedere supunerea cererii mele deciziei Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, doresc sa precizez ca nu exista nici un temei legal pentru acest demers, biroul neavand, conform articolului 31 din Regulamentul Camerei, atributii in acest domeniu", se arata in scrisoare.
google-analytics.com