Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (5.39 secunde)
Motivul il reprezinta tentativa acestuia de a vota de cinci ori in sectii diferite la alegerile generale din 28 noiembrie.
Procesele-verbale au fost refacute BEC a luat decizia de modificare a modelului procesului- verbal privind constatarea rezultatului votarii, pentru a se evita greselile de completare inregistrate la scrutinul din 28 noiembrie, a mai declarat Camenita.
"Mandatul obtinut la alegerile din 28 noiembrie reprezinta incununarea a patru ani de munca si ma bucur ca aceasta nu a trecut neobservata in ochii satmarenilor.
In al treilea rand, Curtea Constitutionala a recunoscut, prin decizie oficiala, valabilitatea scrutinului si a rezultatelor votului din 28 noiembrie pentru alegerea Presedintelui Romaniei. ... "De asemenea, solicitam domnului Traian Basescu sa recunoasca deciziile puterii judecatoresti care a confirmat absenta fraudelor majore la alegerile din 28 noiembrie.
“Daca scoatem din ecuatia PSD-ului mandatele obtinute de PUR, se vede cu ochiul liber ca, de fapt, formatiunea care a castigat alegerile la 28 noiembrie este Alianta D.A.“, a mai spus presedintele liberal.
Alaturi de el s-au aflat si alti parlamentari bucuresteni ai PSD alesi la alegerile din 28 noiembrie. ... In declaratia de presa pe care a facut-o, Iliescu a anuntat ca a convocat, pentru luni, noul Parlament rezultat in urma alegerilor din 28 noiembrie.
In data de 28 noiembrie, constantenii i-au desemnat, prin votul lor, pe cei care sa le reprezinte interesele in Parlamentul Romaniei.
Dupa numeroasele acuzatii de frauda aparute dupa alegerile din 28 noiembrie, rromii s-au hotarit sa monitorizeze scrutinul prezidential de duminica.
Sigur este ca Alianta si organizatiile neguvernamentale ar trebui sa fie cu ochii in patru la scrutinul de duminica, fraudele comise pe 28 noiembrie fiind evidente, in pofida pozitiilor oficiale.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Astfel, potrivit datelor centralizate de Directia de Statistica, cu o ora inainte de inchiderea sectiilor de votare, la urne se prezentasera circa 57% dintre alegatori, procent foarte apropiat de cel inregistrat in 28 noiembrie.
Dupa numararea voturilor, Nastase a obtinut 61,16%, in timp ce Traian Basescu a fost votat doar de 28,84% dintre alegatorii satmareni, dupa cum reiese din numaratoarea paralela efectuata de PSD si Alianta D.A.
Imnul national la Camera Plenul Camerei Deputatilor s-a intrunit ieri, la 15.30, in noua sa componenta, rezultata in urma alegerilor din 28 noiembrie, sedinta inaugurala debutand cu intonarea Imnului national.
In urma alegerilor din 28 noiembrie, Uniunea Nationala PSD+PUR a obtinut, in cele doua Camere, 189 de mandate, Alianta D.A.
in urma alegerilor din 28 noiembrie, la Camera Deputatilor, PSD i-au revenit 114 mandate, Aliantei D.A.
Conducerea judeteana a PSD^PUR a cheltuit pentru cele doua tururi de scrutin 1,7 miliarde lei, conform unui raport trimis Camerei de Conturi si s-a convenit ca aceasta suma sa se imparta in mod egal la cei sase parlamentari desemnati dupa alegerile din 28 noiembrie, rezultind astfel o cota de 290 milioane lei pentru fiecare dintre acestia.
Prima mineriada a avut loc in zilele de 28-29 ianuarie 1990. ... in 24-28 septembrie, ortacii au venit iar la Bucuresti, de data aceasta nemultumiti de salarii.
Deputatii alesi la 28 noiembrie au intrat in “legalitate“. ... Brandusel Nichitean se considera nevinovat Plenul Senatului a decis ieri invalidarea mandatului de parlamentar al pedistului Brandusel Vasile Nichitean din cauza faptului ca acesta a votat de mai multe ori la alegerile din 28 noiembrie.
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna. ... Aceasta ultima ceremonie marcheaza inceperea activitatii oficiale a acestei Camere alese in urma scrutinului din 28 noiembrie.
“Tinand seama ca UN PSD+PUR a obtinut cel mai bun scor la alegerile din 28 noiembrie si ca acest rezultat a fost confirmat si in Parlament, prin alegerile presedintilor celor doua Camere, a rezultat ca Alianta nu detine majoritatea si deci, din punctul nostru de vedere, UN PSD+PUR ar trebui sa beneficieze de prima optiune in desemnarea unui premier“, a declarat Nastase.
google-analytics.com