Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (1.40 secunde)
Actuala conducere a Camerei Deputatilor incearca sa-i ajute pe cei care vor deveni parlamentari dupa alegerile din 28 noiembrie, pregatindu-le din timp actele normative legate de proceduri si de activitatea legislativa.
Insa, in data de 28 octombrie a.c., practic la numai doua zile de la primirea formularului de contract, la sediul LNR Constanta soseste tot prin posta ordinul de evacuare a spatiului din str.
Nici Alianta nu sta mai bine In privinta Aliantei PNL-PD, au fost puse in discutie 28 de persoane, 13 de la PNL si 15 de la PD.
Indiferent de atacurile josnice ale unora si indiferent daca voi fi ales in data de 28 noiembrie 2004, actiunile mele si ale Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea - recunoscute de institutiile judetului si nu numai, cat si de Biroul Drepturilor Omului din Romania - vor continua.
pe 28 noiembrie. Echipa lui Basescu a facut tot posibilul pentru a convinge electoratul sa-i voteze pe aliati. Turneul prin Banat al candidatului A.D.A.
"Mai nou, pentru a economisi timp, au pus indigoul si copiaza papagaliceste capitole pe care le cred interesante din programul Aliantei D.A.", a spus Flutur, adaugand ca se asteapta ca pana in 28 noiembrie "tot programul Aliantei D.A.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Astfel, incepand de astazi si pana la alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie, senatorii intra in vacanta electorala. Activitatile lor se vor limita la actiuni in circumscriptiile electorale, adica acolo unde in acest moment rezultatele sunt cele mai eficiente.
Camera Deputatilor a avut ieri ceea ce se anuntase a fi ultima sedinta importanta inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie.
Presedintele Partidului European Liberal-Democrat (ELDR), Werner Hoyer, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PNL, ca isi exprima speranta ca incheierea negocierilor de aderare cu Romania sa nu aiba legatura cu alegerile din 28 noiembrie.
Motivatia BEC consta in faptul ca posterele incriminate nu contin nici o mentiune referitoare la alegerile din 28 noiembrie 2004 si nici un indemn care sa determine o optiune de vot.
a€žCandidatii PRM au fost verificati de comisia de cadre a partidului si au fost eliminati de pe listele noastre toti coruptiia€œ, a declarat acesta, precizand ca la 28 noiembrie el va fi cel care va pune o cruce mare pe tot ceea ce a insemnat mafie in Romania.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Cu doar cinci zile inainte de scrutin, Adrian Nastase s-a multumit sa afirme ca romanii vor alege, pe 28 noiembrie, "intre bine si rau”.
Apropierea scrutinului din 28 noiembrie provoaca noi si noi angajamente, proiecte, programe, pe care candidatii spun ca le vor pune in practica daca vor deveni parlamentari.
Este improbabil ca, in cele cateva zile ramase pana la scrutinul din 28 noiembrie, vreunul dintre cele doua blocuri politice va reusi sa se distanteze suficient pentru a obtine majoritatea parlamentara necesara alcatuirii viitorului Guvern.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
“In 28 noiembrie va fi, practic, referendumul pentru dubla cetatenie si la noi“, a declarat Markó Béla, in fata celor 5.000 de persoane prezente in sala.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Trecand peste glume electorale, candidatii formatiunii coordonate de Vadim pentru Parlamentul Romaniei, si-au exprimat ingrijorarea pentru cetatenii acestei tari, in cazul in care acestia nu vor vota corespunzator duminica, 28 noiembrie - momentul adevarului.
google-analytics.com