Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (1.49 secunde)
Cabinetul va avea 24 de ministri. ... Structura guvernamentala de 17 plus 7 ministri La randul sau, copresedintele Aliantei D.A., Emil Boc, a declarat, dupa consultarile cu premierul desemnat, ca structura noului Guvern va avea 24 de ministri, adica 17 ministere si 7 ministri delegati.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
“Membrii Secretariatului Executiv vor fi nominalizati, de regula, dintre membrii PSD tineri, dispusi la o activitate de partid neintrerupta (tip 7 zile, 24 ore)“, scrie deputatul.
In cadrul negocierilor dintre liderii coalitiei guvernamentale s-a stabilit ca PNL sa detina 24 de astfel de posturi, PD - 20, UDMR - 10 si PUR - 9.
La fel ca si in vremea fostei guvernari, mediatizarea Puterii este mai mare decat a Opozitiei. O monitorizare facuta in primele doua saptamani ale anului de Agentia Monitoring Media arata ca presedintele Traian Basescu este cel mai mediatizat om politic.
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor.
Conform sondajului, Adrian Nastase si Ion Iliescu sunt cei mai mari perdanti la acest capitol, bucurandu-se de increderea a 24%, respectiv a 19% dintre romani.
Dincolo de aceste viziuni politice, ciudat este ca Viorel Catarama s-a lansat, practic, cu doar 24 de ore inaintea Congresului PNL, in demolarea lui Calin Popescu Tariceanu - liderul interimar liberal si, dupa toate datele existente, viitorul presedinte ales al PNL.
Daca e sa luam voturile obtinute in judet la alegerile parlamentare de partidele din coalitie, rezulta ca noi avem 24,8 la suta din aceste voturi“, a spus Kiray.
Dupa documentarea dosarului la acuzatiile de furt calificat, cele sase persoane implicate, printre care Ionel Ciocarlan, de 23 ani, Vasile Saviuc, de 24 ani, si Vasile Costel Saviuc, de 35 ani, toti din localitatea Basarabi, au fost gasiti vinovati si de fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata si fals privind identitatea, dosar solutionat de instanta prin trimiterea in judecata a tuturor partilor implicate in dosar.
Cum explica ca in data de 24 februarie 2003, cind i-a prezentat invinuirea ce i se aduce, seful Sectiei Anticoruptie i-a asigurat pe avocatul lui Anderco ca acesta nu va fi arestat?
in scurt timp, M Lia a vindut serele firmei Serv Com cu aceeasi suma, solicitind si primind rambursarea TVA-ului aferent, in valoare de 26,24 milioane.
In ceea ce priveste incidentul mentionat mai-sus, el s-a produs pe fondul depozitarii balastului si a pietrei sparte pentru executia noului terminal de cereale, precum si pe fondul degradarii cheului de acostare a gabarelor, a carui vechime a atins la momentul prabusirii 24 de ani.
De altfel, la numai 24 de ore dupa afirmatiile facute de Basescu, unul dintre vicepresedintii PD - Cezar Preda - a confirmat derularea unor contacte intre liderii democrati si cei ai PPE, chiar daca a tinut sa adauge ca subiectul nu figureaza printre "prioritatile” PD-istilor in acest moment.
CNSLR Fratia va protesta timp de doua ore in zilele de 21 si 28 februarie, Cartel Alfa in 22 februarie si 1 martie, BNS in 23 februarie si 2 martie, Federatia Meridian in 24 februarie si 3 martie, iar CSDR pe 25 februarie si 4 martie.
La capitolul “foarte multa incredere“, cel mai bine stau presedintele Basescu - 24%, premierul Tariceanu 10%. Pe locul trei se claseaza Mona Musca, cu aproape 10%.
Asa cum reiese si din inregistrarea convorbirii din data de 24 februarie, dintre prefectul Radu Bud si directorul Ioan Marchis, pusa ieri la dispozitia ziaristilor, prefectul i-a cerut lui Ioan Marchis sa-si prezinte in scris intentia de a demisiona, cu mentiunea ca nu se va tine cont de acest act, ci va fi asezata in sertar.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei PSD Bucuresti, a precizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca studiul a fost realizat la nivelul Capitalei in perioada 22-24 februarie pe un esantion de 987 de subiecti.
Noul vicepremier, care a fost nominalizat de Biroul Permanent al PD pentru aceasta functie, are declarata in conturi o suma de peste 20.000 de dolari, terenuri in suprafata de 24 ha si 3.000 de actiuni la SC Proiect Arad.
In acest sens, documentul semnat de Nicolau contine o serie de reguli menite, in opinia sa, sa elimine eventualele abuzuri, de la anuntarea oricarei audieri cu 24 de ore inainte si respectarea "tematicii initiale” (mai exact anularea oricaror intrebari "ajutatoare”) pana la prezentarea - obligatorie - a concluziilor raportului conducerii TVR inainte de dezbaterea sa in Parlament.
google-analytics.com