Cautare

1335 de rezultate pentru "24 12 2009ultimele cumparaturi timisoara" (8.97 secunde)
Cu toate acestea, in ultimul an s-au realizat progrese importante pentru organizarea ingrijirii pacientilor cu boli rare prin acreditarea a 12 Centre de Expertiza pentru bolile rare in Romania si inscrierea acestora in 7 dintre cele 24 de Retele Europene de Referinta.
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews:
La Timisoara au fost doua alerte cu bomba in doua ore. Prima alarma a fost la Liceul catolic din Timisoara. ... Un barbat a anuntat la 112 ca este o bomba la un mall din Timisoara.
Pe termen mediu, IKEA vrea sa deschida magazine si in alte orase din tara, iar pe lista sunt Cluj, Brasov sau Timisoara. ... Cele mai multe cumparaturi online au fost facute din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Constanta.
Uite cum arata dupa 20 de minute de cumparaturi - Asemenea sosete ai vazut mai rar Madalin Ionescu a acceptat propunerea celor de la D-Paparazzi si a mers la cumparaturi intr-un timp record pentru a avea un look WOW.
Conservatorii au fost primii care au reactionat dupa ce presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, secretarul de stat Mircea Toader, a declarat ca oamenii trimisi de CJ la pregatire in Bruxelles sint preocupati doar de cumparaturi.
Pentru a afla pareri cat mai detaliate am vorbit cu oameni din toate categoriile sociale si de varsta - pensionari ce-si petreceau timpul la o partida de sah, persoane de varsta a treia plecate la cumparaturi, studenti, parinti cu copilasi de mana sau persoane in floarea varstei aflate cu treaba prin oras.
Astfel, un aparat de aer conditionat de marca, de capacitate medie (12.000 btu), recomandat pentru o sufragerie de bloc, va costa pe timpul iernii cu cca 2 milioane de lei mai putin, (de la 12,5 milioane de lei la 10,5 milioane de lei).
Pentru ca perioada sarbatorilor de orice fel este si o buna ocazie pentru romani sa se inghesuie la cumparaturi, bancile si societatile prezente pe piata creditului de consum vin cu oferte noi.
Potrivit oficialilor ARIS, nemtii de la MAN au argumentat ca “nevestele directorilor veniti la viitoarea fabrica din Romania nu ar fi avut de unde sa-si faca cumparaturi“.
Preturile la toate produsele sint promotionale pe toata perioada sarbatorilor de iarna, in luna decembrie urmind ca toti clientii care au facut cumparaturi in valoare de cel putin 500.000 lei vechi sa participe la o tombola ce va avea premii importante, printre care putem enumera ceasuri, dvd, home cinema.
Bonusul este aplicabil cardurilor BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR MasterCard (card de credit in lei) la cumparaturi facute la comerciantii parteneri BCR, la un volum de cumparaturi de minimum 300 de lei noi/luna.
In preajma Sarbatorilor de Paste, zilele de cumparaturi fac parte din programul oricarei persoane.
Incepand de miercuri, 19 aprilie a.c., ora 18.00, se deschid portile Allpin Center, primul supermarket din Constanta, ba chiar din Romania, unde, in afara de cumparaturi - din domeniile vestimentatie, farmaceutica, incaltaminte, jucarii, papetarie, s.a.
"Posesorii de card Visa care il utilizeaza cel putin o data pentru cumparaturi, in perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2006, vor primi un card razuibil care le poate aduce 100 de euro", au declarat surse din BRD.
Nu este o zi frumoasa pentru cumparaturi?" Printre cei mai mici comercianti a fost si Maria Negrila, eleva in clasa a VI-a, care a desenat si pictat icoane. ... Nu este o zi frumoasa pentru cumparaturi?
Ceasul PayPass permite utilizatorilor sa faca cumparaturi cu o valoare de sub 15 euro, fara a mai fi nevoie de semnatura sau cod PIN. Pentru cumparaturi de valoare mai mare, se va cere in continuare semnatura.
Potrivit www.finzoom.ro, posesorii cardurilor de credit de tip Gold în lei platesc o dobânda anuala efectiva (DAE) la cumparaturi ce variaza între aproximativ 30 si 52%.
Depinde ce vrei si cât esti dispus sa cheltuiesti“, a afirmat Adelina Codrut, o tânara de 19 ani, pasionata de cumparaturi, care a venit înca de la ora deschiderii târgului pentru a fi sigura ca vede toata oferta.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
google-analytics.com