Cautare

1335 de rezultate pentru "24 12 2009ultimele cumparaturi timisoara" (2.71 secunde)
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. ... Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena? ... Mosul umbla pe strada, nimeni nu-l vede caci omenirea e plecata la cumparaturi. ... Noaptea aceea a venit acum si in Timisoara, si in Viena.
Meseria de cumparator secret, pe placul craiovenilor In ceea ce priveste alegerea personalului, cu toate ca in Clasificarea Ocupatiilor din Romania (COR) nu exista inca meseria de "cumparator secret", multi craioveni ar fi tentati de ideea de a cutreiera ore in sir magazinele pentru a face cumparaturi.
Magazinele au fost luate cu asalt de musteriii dornici sa evite potentiala aglomeratie din jurul datei de 24 decembrie. Daca sambata si duminica oamenii ies la cumparaturi de dimineata pana seara, in timpul saptamanii este mai aglomerat dupa-amiaza.
Astfel, real,- Hypermarket, de exemplu, a adoptat un program nonstop de la 1 decembrie si pâna pe 24 decembrie, când magazinul se va închide la ora 20.00, pentru ca pe 25 decembrie sa fie închis.
Consumatorii se tem ca, daca fac cumparaturi in alta tara, nu vor beneficia de protectie impotriva inselaciunii si fraudei.
Modul in care folosesti cardul de credit la cumparaturi iti tradeaza personalitatea. ... Spune-ne iubitorule de cumparaturi, te regasesti in vreun tipar al utilizarii cardului de credit?
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman. ... Din cate se pare, Ford nu mai vrea activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului, pentru a nu avea probleme cu micii actionari.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Bd. ... Timisoara), liniile 1 si 10 (pe relatia Sos. ... Timisoara - Sos.
In al doilea rand, avem grija ca magazinele noastre sa fie un mediu de cumparaturi placut si modern, prin implementarea celor mai noi concepte comerciale, de design si protectie a mediului.
Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri Ziua de 24 Decembrie, adica Ajunul celui mai fericit Craciun a devenit, in centrul Transilvaniei, o zi de doliu. ... Ca la Timisoara, au "ras" etajele superioare ale blocurilor, ferestrele luminate, ca sa-i secere pe curiosi.
Planurile urmareau, dupa cum s-a descoperit ulterior intr-un document redactat in 1956 la Timisoara, igienizarea Banatului urmarea, in primul rand, curatarea etnica a germanilor, sarbilor, aromanilor. ... 237 din 12 februarie 1957, data in completarea H.C.M.
Mihaela Rosana Bitu, operator ghiseu unic, fata educata, retrasa, de încredere, a furat parola directorului pentru transferul ilicit catre conturi din Timisoara si Bucuresti.În cei trei-patru ani de când era angajata, Mihaelei Bitu i-au trecut prin mâna sume impresionante, atât lei, cât si valuta, începând de la banii încasati în contul facturilor de curent ale craiovenilor pâna la depuneri sau retrageri bancare.
El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal. ... Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
google-analytics.com