Cautare

10470 de rezultate pentru "19" (1.76 secunde)
Cu numai o zi inaintea Congresului, PSD a fost cuprins de isteria depunerii candidaturilor la functiile de conducere centrale.
Lucrarile Congresului National al Partidului Social Democrat au adunat in Sala Palatului din Bucuresti inreaga suflare reprezentativa a celui mai important partid de opozitie din Romana Liderii nationali ai PSD s-au adunat, ieri, la Bucuresti pentru a-si alege noua conducere pentru urmatorii doi ani.
Asa cum se astepta, Congresul PSD s-a dovedit a fi unul de unitate, de regrupare in jurul acelorasi "grei" ai partidului.
Asa cum se astepta, Congresul PSD s-a dovedit a fi unul de unitate, de regrupare in jurul acelorasi "grei" ai partidului.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia.
Referitor la activitatea presedintelui Traian Basescu, 14,8% dintre subiecti au o parere foarte buna, 51,8% au o parere destul de buna, 19,7% - destul de proasta, iar 5,4% - foarte proasta.
Rezultatele dezbaterilor din Consiliul National de Coordonare al PD, care se desfasoara astazi, vor influenta viitoarele candidaturi la functiile de conducere din tabara democrata, precum si orientarea politica a partidului, prin posibila modificare a statutului.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a declarat miercuri, la o intilnire intre studenti si ziaristi, ca rezultatul recentului Congres al PSD a fost similar “rezultatului sau felului in care s-a petrecut Revolutia din 1989“.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu (foto), si-a lansat sambata la Targu Mures cartea “Adevarul despre Romania“. “Ideea centrala este foarte simpla:
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. Unii dintre alesi au acasa adevarate pinacoteci, altii tezaure.
Cu toata stapanirea de sine afisata vineri, la Consiliul National al PSD, Ion Iliescu clocoteste de furie. Inima-i ranita de pupilii nerecunoscatori si organismul cu o vechime de sapte decenii si jumatate i-au jucat o mica festa, sambata, cand tensiunea lui Iliescu s-a ridicat brusc.
19 privind Ansamblul Arhitectural Catedrala Neamului. Titu Gheorghiof a precizat ca s-a cerut amanarea depunerii raportului pentru sedinta din 16-18 mai.
Plenul Camerei a aprobat ieri raportul Comisiei de Mediere la Proiectul de lege privind statutul functionarului public parlamentar. Deputatii au respins raportul cu 111 voturi “pentru“ si 143 “impotriva“, chiar daca acesta continea atat textele propuse de Senat, cat si textele comune si ale comisiei.
google-analytics.com