Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (5.87 secunde)
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
Nu mai putin de trei partide - Partidul Crestin, Partidul Crestin Democrat si PBND, Fundatia “Iuliu Maniu-Ion Mihalache“ si o persoana fizica - au depus la inceputul acestei saptamani contestatii la Tribunalul Bucuresti in legatura cu noua denumire a PNTCD - Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD).
Parlamentul incepe in aceasta saptamana dezbaterea unui proiect de lege initiat de PD, care nu va mai face posibile eliberarile din functiile publice pe criterii politice.
Bricegele daruite de presedintele Traian Basescu militarilor romani din Irak si Afganistan au fost livrate de firma oradeana care a executat si cele 23.000 de insigne pentru Ziua Nationala, printr-un contract din noiembrie 2004 cu Agentia pentru Strategii Guvernamentale, condusa de Vasile Dancu.
Una dintre conditiile impuse de Uniunea Europeana privind aderarea este pregatirea unor persoane capabile care sa ocupe statutul de functionar public.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Grupul PSD a inaintat Biroului Permanent al Senatului o motiune simpla cu titlul “Agricultura, in pragul demararii declinului“. Senatorul PSD Ilie Sarbu a precizat ca masurile propuse de actualul Guvern au fost initiate si in perioada 1997-2000.
Partidele membre ale Coalitiei guvernamentale au viziuni diferite cu privire la constructia autostrazilor in Romania. Daca UDMR s-a pronuntat ferm pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, pe care europenii refuza s-o finanteze, parlamentari ai PNL si ai PD opteaza pentru Autostrada Bucuresti-Nadlac (Arad) de pe Coridorul 4 Paneuropean.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
La ora 19,00, pe strada rromilor din Craidorolt, pentru prima data dupa 20 de ani iluminatul public functiona din nou.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de rechemare in tara a mai multor ambasadori.
Liberalii incearca sa ia fata PUR si PSD, care au depus, separat, la Parlament doua proiecte de lege privind introducerea votului uninominal.
Deputatul din partea Partidei Rromilor Social Democrata Nicolae Paun a depus la Biroul Permanent al Camerei cinci initiative legislative privitoare la etnia din care face parte, care de care mai ciudate.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost...
In schimb, revenind la Directia de Ape Dobrogea Litoral, trebuie precizat ca aceasta a prezentat, ieri, 19 aprilie a.c., stadiul la zi de dezafectare a constructiilor provizorii ilegal amplasate pe plaja litoralului romanesc.
google-analytics.com