Cautare

10470 de rezultate pentru "19" (4.53 secunde)
Partidul Romania Mare (PRM) deplange disparitia prematura a Partidului National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD) de pe scena politica romaneasca, subliniind ca orientarea politica infiintata si consacrata de Iuliu Maniu, Ion Mihalache si Corneliu Coposu era indreptatita la un destin mai bun pe esichierul politic autohton.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
si lucreaza in fiecare zi la aceasta verificare pana la orele 19.00-20.00. Maine (n.r. astazi) imi vor prezenta dosarele verificate”, ne-a declarat directorul general al CN APMC, Mircea Banias.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
Nou termen pentru amendamente Nicolaescu a precizat ca aliatii vor cere Biroului Permanent prelungirea termenului de depunere de amendamente la Regulament de la 19 martie la 31 martie.
Dupa cum a promis de mai multe ori, ministrul de stat Adriean Videanu si-a anuntat ieri demisia din functie, cu doar o zi inaintea inceperii campaniei electorale pentru Primaria Capitalei in care s-a angajat din partea Aliantei D.A.
In dosarul Miu-Buhaev, instanta a dat castig de cauza Elenei Buhaev In perioada 19-21 aprilie 2004 a avut loc un concurs pentru ocuparea functiei de inspector scolar, examenul fiind sustinut in perioada in care Paloma Petrescu, inspector scolar general la vremea respectiva, se afla in concediu medical.
Gheorghe Seculici (foto mijloc), fost presedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost investit oficial in functia de ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, ramasa vacanta prin demisia candidatului Aliantei D.A.
In buza canalului Dunare-Marea Neagra, in partea opusa fata de localitatea Cernavoda a arterei navigabile construite in anii "socialismului victorios” au demarat in forta lucrarile la un nou tronson al vestitei Autostrazi a Soarelui, care va realiza legatura rutiera intre capitala si litoralul romanesc.
Marian Vanghelie se da in vant dupa tablouri de pret, luand exemplu, probabil, de la seful sau de partid, Adrian Nastase.
Dupa cum a anuntat la inceputul saptamanii, PSD a depus la Camera Deputatilor prima motiune simpla din actuala legislatura numita “Deprofesionalizarea si politizarea administratiei publice, principii ale guvernarii Tariceanu“.
In cursul zilei de sambata, 19 martie a.c., in Sala de Spectacole a Casei de Cultura, in temeiul dispozitiilor articolului 51, alineat 2 din Legea 51/1995 modificata, republicata si completata cu Legea 255/2004, Consiliul Baroului Constanta a convocat Adunarea Generala Ordinara a Baroului si a Fundatiei Europrof.
Calin Popescu-Tariceanu, aflat ieri la Bruxelles cu ocazia summitului sefilor de stat si de guvern din UE, a apreciat ca fiind impresionant numarul anchetelor pentru coruptie, referitoare la aproape 300 de judecatori si politisti, declansate de la inceputul anului si pana acum.
Presedintele Traian Basescu a fost primit ieri la Roma de omologul sau italian Carlo Azeglio Ciampi, cu care a discutat despre procesul de integrare a Romaniei in UE si despre dezvoltarea relatiilor economice si comerciale bilaterale.
In cabinetul primului-ministru raman 23 de functionari, in cel al unui ministrului de stat 19 functionari, in cabinetul ministrilor 16 functionari, cate sase functionari pentru cabinetele secretarilor de stat si sapte functionari pentru prefecti.
Premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va trece la represalii impotriva colegilor de partid si de coalitie care au contestat in Parlament noile formulare ale declaratiilor de avere propuse de catre Guvern.
Premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va trece la represalii impotriva colegilor de partid si de coalitie care au contestat in Parlament noile formulare ale declaratiilor de avere propuse de catre Guvern.
Junii liberali l-au ales pe deputatul Cristian Adomnitei (foto) in fruntea Tineretului National Liberal (TNL). Adomnitei a acumulat 191 de voturi dintre cele valabil exprimate, in timp ce contracandidatul sau, deputatul Cristian Busoi, nu a reusit sa intruneasca decat 107.
google-analytics.com