Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (2.88 secunde)
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Mihai Tanasescu a dat ieri, dupa sedinta Delegatiei Permanente a partidului, un raspuns la acuzatiile liderului interimar al PD, Emil Boc, privind “asa-zisul“ gol bugetar lasat de Guvernul Nastase.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Presedintele Traian Basescu vrea sa reinnoade “firul rosu“ cu Kremlinul, intr-o varianta actualizata. El a cazut de acord cu omologul sau rus, Vladimir Putin, ca intre ei sa se stabileasca “un mod de comunicare“ direct.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Consiliul National Secuiesc (CNS) a facut ieri public continutul unei scrisori, pe care o va trimite premierului ungar Ferenc Gyurcsany, in care solicita revizuirea Tratatului de buna vecinatate semnat de Romania si Ungaria in 1996.
Senatorii si deputatii s-ar putea intruni maine in sedinta comuna pentru a valida, prin vot, propunerile partidelor parlamentare legate de componenta comisiilor comune, SRI, SIE, de integrare si de control a aplicarii Legii 42 privind drepturile revolutionarilor, precum si asupra delegatiilor parlamentare romane la institutiile internationale.
Conducerea Camerei nu a fost de acord cu cererea unor deputati de a li se acorda mai multe minute gratuite pe telefoanele mobile cumparate si platite din banii contribuabililor.
Partidul Democrat este pus pe fapte mari. Intruniti duminica intr-o sedinta, liderii democrati constanteni au discutat, negociat si stabilit care sunt propunerile Organizatiei constantene pentru anumite functii de conducere din cadrul institutiilor deconcentrate.
Pe 19 martie va fi organizat un miting comun al confederatiilor, la Bruxelles in fata Parlamentului European si vor fi trimise petitii catre Parlamentul European, Confederatia Internationala a Muncii, Confederatia Europeana a Sindicatelor si Confederatia Internationala a Sindicatelor.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a precizat ca membrii Comisiei de cultura ar trebui sa solicite extinderea cu o ora a emisiunii de pe TVR 1, care prezinta viata parlamentara si care ar trebui difuzata vinerea, in intervalul orar 18.00-19.00.
in ceea ce-l priveste, Ioan Marchis considera ca prefectul a recurs inclusiv la amenintari si santaj pentru a-l determina sa-si prezinte demisia si, din considerente cel putin ciudate, in comunicatul de presa din 19 februarie a.c., emis de Institutia Prefectului, se mentioneaza ca si-ar fi inaintat demisia, desi acesta l-a instiintat doar despre intentia de-a demisiona, incepind cu data de 10 martie.
Alegerile organizate in filiala ieseana a PD l-au adus in fruntea organizatiei pe fostul lider local liberal Dan Carlan. Acesta, in prezent senator PD, a fost ales de 190 dintre delegatii la lucrarile filialei, dintre cei aproximativ 300 prezenti.
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
Senatorul PNL Puiu Hasotti a anuntat ieri ca va discuta cu membrii Guvernului desfiintarea Institutului Revolutiei romane din decembrie 1989.
PNTCD si URR au fuzionat sub numele de Partidul Popular Crestin Democrat. Astfel, PNTCD dispare definitiv ca nume de pe scena politica romaneasca.
Consilierul judetean Mihai Elvadeanu, actual director al cabinetului prefectului, dr. ing. Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Cristian Popescu, cunoscut drept Piedone, s-a inscris ieri in Partidul Blocului National Democrat (PBND). Astfel, el nu va mai candida ca independent pentru postul de primar general al Capitalei, ci din partea acestui partid.
google-analytics.com