Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.49 secunde)
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic.
Ministrul Culturii, Mona Musca (foto), a declarat, in cadrul unei reuniuni a parlamentarilor liberali care a avut loc sambata la Brasov, ca intentioneaza sa ceara personal Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta a posturilor publice de radio si televiziune.
PSD va instiinta Delegatia UE la Bucuresti si Congresul puterilor locale si regionale al Consiliul Europei in legatura cu abuzurile facute de actualii guvernanti, care “au dat startul discriminarii functionarilor publici pe criterii politice“, a declarat ieri senatorul PSD Cristian Diaconescu.
Reuniunea parlamentarilor PSD nu a dat observatorilor senzatia ca lucrurile incep sa se aseze in PSD, ci dimpotriva.
Liderul de etnie maghiara, Markó Béla, s-a aratat nemultumit ca a aflat din presa de intentia liderilor Aliantei D.A.
Maternitatea “Polizu“ din Capitala este prima unitate spitaliceasca din Romania in cadrul careia dupa Revolutie a fost reintrodus sistemul rooming-in.
Conform sondajului, Adrian Nastase si Ion Iliescu sunt cei mai mari perdanti la acest capitol, bucurandu-se de increderea a 24%, respectiv a 19% dintre romani.
Organizatia PSD Bucuresti va da publicitatii saptamana viitoare rezultatele unui sondaj realizat pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitalei. In chestionar sunt prezente sase persoane.
Cu doar doua zile inainte de Congresul PNL s-a aflat ca Viorel Catarama are si el intentia de a candida pentru presedintia partidului, intentie anuntata de altfel in mod public ieri.
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Romania pentru ca instantele romane nu au legalizat, in 1996, Partidul Comunistilor (Nepeceristi), acordandu-le insa comunistilor doar 100 de euro drept cheltuieli de judecata, nu si despagubiri.
Proiectul initiat de PNTCD, de unificare a tuturor fortelor crestin-democrate si populare intr-o singura formatiune, a demarat prin schimbarea denumirii national-taranistilor in Partidul Popular Crestin Democrat.
S-au facut declaratii la nivel central ca, desi e ilegal, cei 19 presedinti PSD de consiliu judetean din tara trebuie sa fie scosi de la conducere.
PSD incepe sa se confrunte cu plecarea unora dintre membrii de partid, fie ca sunt nemultumiti de situatia interna, fie pentru ca vor sa-si pastreze functiile pe care le au.
Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, a fost convocat, ieri, la sediul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989.
Absenti cate un mandat Printre deputatii si senatorii cu vechime parlamentara se afla si cinci senatori si 19 deputati, care au bifat patru din cele cinci legislaturi. ... Cei 19 deputati cu patru mandate la activ sunt:
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
La finalul saptamanii ce tocmai s-a incheiat, Traian Basescu a surprins inca o data societatea mioritica cu un gest neobisnuit demnitarilor post-decembristi.
google-analytics.com