Cautare

10473 de rezultate pentru "19" (1.96 secunde)
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Candidatul Ion Iliescu l-a suspendat ieri pe presedintele cu acelasi nume si s-a preumblat prin trei intreprinderi bucurestene - GRIRO, Apaca si Electromagnetica - in scopuri pur electorale.
In plus, adversarii PSD mai spera ca cifrele sa fie modificate, in favoarea lor, si la faptul ca sondajele preliminare au fost efectuate la ora 19.00 astfel incat voturile exprimate in ultimele doua ore nu au fost luate in calcul.
si sondajul realizat la iesirea de la urne, la ora 19, de CURS, comandat de Antena 1, arata ca Adrian Nastase si UN PSD+PUR au cistigat alegerile de ieri.
Senatul Romaniei a desfasurat ieri o activitate mai restransa decat fusese anuntat initial. Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
PNL-PD - 28.457 voturi - 19,09%, PRM 10.010 voturi - 6,71% In urma procesului de distribuire si redistribuire, UDMR si UN PSD+ PUR cistiga fiecare cite un mandat de senator si doua de deputati, iar Alianta D.A.
Albania 19 -14, China 68-63, Coreea de Nord 4 - 3, Cuba 9 - 2, Croatia 22 - 15, Georgia 12-3, Libia 27 - 20, Republica Moldova 1.332 - 855, Federatia Rusa 89 - 70, Serbia si Muntenegru 57 - 51, Ucraina 58 - 44, Vietnam 9 - 6.
Nu numai logodna PSD-UDMR scartaie, ci si mariajul PNL-PD, care a trecut ieri printr-o mica neintelegere conjugala. Sursa a constituit-o PNL, partid banuit, de altfel, ca nu nutreste o pasiune tocmai sincera fata de Traian Basescu.
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitati (CNSAS) a lansat, ieri, la Ministerul Culturii si Cultelor, trei lucrari:
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu.
In plus, modul de desfasurare a alegerilor a fost monitorizat de catre 69 de observatori externi, intre care 19 din tari membre ale OSCE, aprecierile observatorilor OSCE fiind favorabile.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie si-a exprimat convingerea ca sondajul la iesirea de la urne prezentat de CURS, care anunta initial (la ora 21.00 si valabil pentru ora 19.00) un avans de 160.000 de voturi in fata contracandidatului sau, Traian Basescu, se va consolida astazi.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Numararea voturilor din cele 19 sectii ramase nu poate aduce modificari substantiale. In municipiul Satu Mare, Traian Basescu a cistigat, potrivit numaratoarei paralele, la o diferenta de 116 voturi, dupa ce in primul tur diferenta era intre cei doi candidati era de citeva mii.
Un alt neajuns privind defavorizarea electoratului urban ce nu dispunea de vize de flotant a atras privirile Asociatiei Pro Democratia ce a observat ca in urma unei contestatii ale Uniunii, accesul acestuia a fost interzis in jurul orelor 19.00, astfel cateva mii de persoane au fost puse in imposibilitatea de a vota.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
google-analytics.com