Cautare

12 de rezultate pentru "10k" (4.58 secunde)
2 aprilie UNIQA Asigurari Bucharest 10K&FAMILY RUN, 13-14 mai OMV PETROM Bucharest HALF MARATHON si 7-8 octombrie Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON.
7 aprilie- Bucharest 10K&FAMILY RUN, 11-12 mai Bucharest HALF MARATHON si 12-13 octombrie - Bucharest MARATHON.
Bucharest 10k&FAMILY RUNce s-a desfassura tduminica, 7 aprilie, incepand de la ora 09:00, pe un traseu de 10 km inchis traficului auto, cu punct de start si sosire in Parcul Izvor.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca 1.508 de alergatori au luat startul sambata, 22 august, incepand cu ora 08.00, in cadrul celei de-a 5-a editii a UNIQA Asigurari Bucharest FAMILY&10k. ... Editia virtuala a UNIQA Asigurari Bucharest Family & 10k este sustinuta de:
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Bucharest 10K & Family Run Laboratorul mobil de ultima generatie UNIQA Health Point te asteapta in Parcul Izvor duminica, 2 aprilie, sa iti evaluezi gratuit conditia fizica! Aceasta este numai una dintre surprizele pe care ti le-au pregatit cei de la UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN.
Participantii deja inregistrati sunt asteptati sa isi ridice kit-urile de la Sport Expo, spatiul special amenajat in Parcul Izvor.
Sub numele Super 10K-HS se ascunde o camera foto capabila de a captura imagini la incredibila rezolutie de 10.200 x 13.600 pixeli.
Toate aceste activitati vor culmina cu participarea angajatilor UNIQA la cursele din cadrul evenimentului sportiv UNIQA Asigurari Bucharest 10K & Family Run din 3 aprilie, in Piata Constitutiei (mai multe informatii aici).
Marcaj 375 aur de 9 karate ( 9k), Marcaj 417 aur de 10 karate (10k), Marcaj 500 aur de 12 karate (12k), Marcaj 585 aur de 14 karate (14k), Marcaj 750 aur de 18 karate (18k), Marcaj 833 aur de 20 karate (20k), Marcaj 916 aur de 22 karate (22k), Marcaj 999 aur de 24 karate (12k), Desigur, aceasta regula se aplica bijuteriilor din Romania.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com