Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (4.23 secunde)
Lovitura de teatru in cazul fostului lider pesedist Miron Mitrea.
Seful statului a cerut procurorilor sa ramana impartiali. El i-a sfatuit sa nu se lase influentati nici de imixtiunile politice, nici de campaniile de presa, atragand atentia ca vor fi finalizate, in curand, dosarele unor oameni importanti.
Haineala vrea sa blocheze numirile procurorilor-sefi prin CCR Avizul consultativ pe care Consiliul Suprem al Magistraturii il da in privinta numirii sefilor de Parchete ridica o problema de constitutionalitate, a declarat, duminica seara la Digi24, presedintele institutiei, Oana Schmidt Haineala.
De fapt, alte doua Romanii.
Plangerea lui Adrian Nastase impotriva procurorilor care au cerut Politiei sa caute in casa lui obiecte din comoara "Aurul Dacilor" ar putea fi clasata. Inspectorii Consiliului Superior al Magistraturii sustin ca politistii nu au dat curs solicitarii, asa ca ordonanta a ramas fara efect.
Continuarea razboiului politic este o crima Nu-i exagerata nervozitatea din USL pe marginea desemnarii procurorului general si a sefului DNA? ... Sunt socat de faptul ca numirea procurorilor este cel mai important subiect de negociere politica de cateva luni.
Primarul din Stefanestii de Jos, Ionel Robert Stefan, a fost retinut vineri de procurorii DIICOT. El este acuzat alaturi de alte persoane ca a violat si exploatat sexual o fata minora de 13 ani.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
Acoperit de ridicol de presedintele Basescu cu o zi inainte, premierul Tariceanu si-a luat o mica revansa ieri cand, dupa ce Parlamentul ostenise ore intregi sa gaseasca o formula de compromis in cazul articolelor respinse de Curtea Constitutionala, Tariceanu a anuntat sec ca declanseaza anticipatele.
FBI face perchezitii la locuinta din statul Delaware a presedintelui american Joe Biden, informeaza BBC. Avocatul lui Joe Biden a declarat ca perchezitia a fost "planificata" si a beneficiat de "sustinerea totala" a presedintelui.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Chiar si acum, la doi ani de la debarcarea guvernarii PDL, ies la suprafata afacerile ilegale patronate de Elena Udrea.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Constantin Gheorghe comenteaza pe blog episodul umilirii opozitiei de catre Basescu, la Cotroceni, sub titlul "Un trib numit Romania", pe care il puteti citi in continuare. ... Declansand un haos, dar haosul apartine in intregime statului roman, care are niste administratori de cacao.
Ofiterii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Mehedinti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii in localitatea Strehaia, la persoane suspectate de infractiunile comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la mai multe adrese din Bihor si Satu Mare, intr-un dosar care vizeaza functionari publici banuiti de coruptie in contextul campaniei de vaccinare anti-COVID.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efecteaza, la aceasta ora, mai multe perchezitii ce vizeaza Brigada Rutiera din Bucuresti, dar si mai multi agenti de politie.
Peste 100 de perchezitii la cei mai periculosi contrabandisti de arme din Romania
Procurorii DNA fac joi perchezitii la Primaria Capitalei si la doua institutii din subordinea municipalitatii, intr-un dosar privind savarsirea unor fapte de coruptie. Primarul Nicusor Dan a confirmat ca este un dosar legat de departamentul de resurse umane.
Sunt perchezitii de amploare in acest moment in Capitala si in 16 judete din tara. Este vizata mafia lemnului!
google-analytics.com