Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (5.05 secunde)
Nimic nu poate fi mai inspaimintator pentru superstitiosi decit asocierea nefasta a zilei de marti cu data de 13. Ce mite negre, ce popi, ce alte alea care te fac sa te intepe inima, nimic nu sta in calea raului atunci cind vorbim de marti si, culmea, 13.
o Continuarea programului de salubrizare a terenurilor virane in toate zonele Bucurestiului si indeosebi in zonele periferice cu tendinte de excluziune sociala. o Continuarea proiectului de management integrat al deseurilor, avand ca obiective principale constientizarea si educarea populatiei privind colectarea selectiva a deseurilor.
Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) se alatura celorlalte ONG-uri care au criticat ordonantele de urgenta adoptate la finele anului trecut care sporesc puterile procurorilor, apreciind ca raspunsurile Ministerului Justitiei la reprosuri nu linistesc, ci, dimpotriva, sporesc ingrijorarea.
Sotia lui Codrut Marta, arestata pentru prostitutie si proxenetism Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost arestata dupa audierea de catre de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si proxenetism.
La inceputul lunii noiembrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au documentat activitatea unei grupari infractionale specializata in comiterea de inselaciuni si falsuri de documente oficiale, in special diplome de licenta si bacalaureat, foi matricole, adeverinte scolare si de absolvire a unor cursuri de calificare, chitante notariale, carti de identitate etc.
BERBEC Excese in cheltuieli, intregul interval, mai ales pentru obiecte de lux. Este posibil miercuri sa aiba impresia ca si la actualul serviciu le este bine si sa refuze propuneri exceptionale. ... Inainte de toate doresc sa isi diversifice activitatile.
CANICULA in BUCURESTI si in TARA. COD GALBEN pentru Capitala si alte 14 judete Saptamana aceasta incepe cu un nou val de caldura, iar disconfortul termic va fi din ce in ce mai accentuat in multe zone din tara.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: "Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta.
La data de 4 noiembrie 2011, in jurul orei 19:00, Politia Sectorului 3 si Sectia 10 Politie a fost sesizate de M. Andrei de 28 de ani, din Bucuresti, despre faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Conducerea Prefecturii Dolj a avut nevoie de doi ani si sapte luni ca sa-si dea seama ca Romania a intrat in UE si deci nu mai este necesar Serviciul de Integrare Europeana din cadrul acestei institutii.
Comisiile parlamentare de specialitate au avizat favorabil cu 34 de voturi pentru si doua abtineri candidatura lui Adriean Videanu (PD), propus pentru functia de ministru de stat fara portofoliu, insarcinat cu coordonarea activitatilor economice.
Ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Radu Stroe, si-a prezentat ieri bilantul activitatii la conducerea SGG. El va fi inlocuit de Ilie Bolojan, care a confirmat nominalizarea, dupa discutia cu premierul Tariceanu.
Pe 29 decembrie 2022, Andrew Tate si fratele sau, Tristan, au fost retinuti de procurorii DIICOT in urma unor perchezitii efectuate in Bucuresti. Vila de lux a fratilor Tate a fost calcata de mascati si procurori, dupa ce mai multe tinere au depus plangeri impotriva celor doi.
Daniel Octavian Neagu) REFERAT CU PROPUNEREA DE LUARE A MASURII ARESTULUI PREVENTIV FATA DE INCULPATUL DUMNEZEU Cutarica Cutarescu - procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, examinand actele efectuate in dosar CONSTAT In urma cercetarilor efectuate, s-au constatat mai multe deficiente si incalcari ale legii, de catre inculpatul Dumnezeu, care avea, la momentul savarsirii faptelor, functia de demiurg.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
Circul perchezitiilor din blocul de pe Zambaccian s-a transformat intr-o adevarata telenovela, in care fostul premier, Adrian Nastase, joaca rolul victimei perfide. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a respins ieri, cu un scor foarte strans, de 13 voturi la 11 si un vot anulat (oare de ce?
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere. ... grupului a fost retinut pentru 29 de zile.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis luni o scrisoare presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, Mircea Geoana si Roberta Anastase, privind solicitarea unei noi interventii in plenul reunit al acestor doua camere, in ziua de marti, 9 noiembrie 2010.
google-analytics.com