Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (3.96 secunde)
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Un functionar italian de la Comisia Europeana si doi presupusi complici ai sai au fost inculpati si plasati in detentie ieri, la Bruxelles, pentru presupusa implicare intr-o afacere de coruptie in cadrul institutiilor UE. Potrivit Parchetului din Bruxelles, deturnarile s-au desfasurat pe o perioada de cel putin zece ani.
Procurorii DIICOT, impreuna cu mascatii si politia au descins astazi in mai multe hypermaketuri din Capitala, dar si din tara unde au confiscat documente si au arestat zeci de responabili de raioane.
Perchezitii DNA la Primaria Capitalei. ... Ar fi vizati Madalin Dumitru, directorul Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, si sotia acestuia, pentru fapte de coruptie. Madalin Dumitru este suspectat ca ar fi dat prefential contracte unor firme, pentru diverse lucrari, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
GOOGLE DOODLE in onoarea creatorului artei ORIGAMI Google a creat un logo special pentru a sarbatori 101 ani de la nasterea japonezului Akira Yoshizawa, considerat parintele artei origami. ... Motorul de cautare Google sarbatoreste, miercuri, 101 de ani de la nasterea sa, printr-un Google Doodle special.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Peste 20 de perchezitii au avut loc la o grupare care distribuia droguri in licee. La perchezitii au fost descoperite canabis, cocaina, ketamina si Xanax. Doi dintre liceeanii dusi la audieri sunt elevi la Liceul Traian si Hristo Botev.
Cea mai mare operatiune contra gruparilor de trafic de persoane si de droguri din ultimii ani este in desfasurare miercuri dimineata. Politistii si procurorii DIICOT participa la 457 de perchezitii care vizeaza 47 de grupari implicate in aceste infractiuni.
Politia Romana si procurorii anti-mafia fac, in aceasta dimineata, peste 300 de perchezitii in toata tara pentru destructurarea unor grupari infractionale specializate in trafic de droguri, trafic de minori si persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranti.
42 de perchezitii efectueaza politistii din Iasi, luni dimineata, impreuna cu procurorii DIICOT, in scopul de a destructura doua grupari infractionale specializate cu camata.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Procurorii DIICOT - Servicul Teritorial Craiova au emis, joi noapte, dupa audieri, ordonante de retinere pe 11 persoane, printre care doi politisti si un jandarm, care se ocupau cu camataria in judetul Olt.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
Traian Basescu, stapan in capul lui peste justitia din Romania, si mai ales peste procurori, primeste o lovitura grea in ce priveste numirea sefului DNA si a procurorului general.
DIICOT Timisoara a descins, in aceasta dimineata, la doua saloane de masaj din Arad, folosite de o retea de proxeneti pentru prostitutie. Conform primelor informatii, printre clienti se numara si persoane celebre din Romania.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au documentat activitatea unor societati comerciale care desfasoara activitati de videochat, veniturile realizate nefiind declarate organelor fiscale in vederea calculului si platii taxelor si impozitelor aferente.
48 din Legea 571/2003 privind Codul fiscal si normelor metodologice date in aplicarea acestuia, conditiile generale pe care trebuie sa le indeplineasca cheltuielile aferente veniturilor, pentru a putea fi deduse, sunt: a) sa fie efectuate in cadrul activitatilor desfasurate in scopul realizarii venitului, justificate prin documente;
google-analytics.com