Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (3.18 secunde)
Primaria Navodari are, pentru anul 2006, planuri mari. Dar si probleme, pe care primarul Tudorel Calapod spera sa le rezolve daca nu imediat, in timp, cu rabdare, dar si sanctiuni, asa cum este cazul angajatilor institutiei pe care o reprezinta.
In urma cu o zi, Nicusor Constantinescu, in calitate de consilier ales al Consiliului Judetean Constanta, a tinut sa faca unele precizari referitoare la procesul constituirii CJC.
Semnalul "curateniei" dat de prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, la inceputul anului printre angajatii institutiei pe care o conduce pare sa fi dat roade.
Investitiile in pietele din Craiova stau sub semnul intrebarii, dupa ce consilierii locali au taiat, in luna martie, din veniturile obtinute din chirii de Serviciul Administratia Pietelor si Targurilor (SAPT).
Regia de Termoficare Craiova asteapta, in acest an, sa primeasca 200 de miliarde de lei de la guvern pentru reabilitarea sistemului de incalzire.
Animalele doljenilor sunt pregatite pentru integrarea in Uniunea Europeana. Majoritatea bovinelor, ovinelor, caprinelor si porcinelor din judet au fost crotaliate si se vor putea plimba mandre cu cercel in ureche prin ograda Uniunii, deoarece o data cu cercelul primesc si pasaport european.
Peste 40% dintre romani sunt de acord cu crearea unei noi majoritati guvernamentale si cu inlocuirea premierului Calin Popescu-Tariceanu din fruntea Guvernului.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat cu majoritate de voturi lista cheltuielilor de investitii pe 2006, potrivit careia in acest an se vor cheltui aproape 178 de miliarde de lei pentru investitiile din Palatul Parlamentului, definitivarea parcajului subteran si pentru lucrari de fezabilitate si cadastru.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
In cursul zilei de ieri, 12 aprilie a.c., prefectul Danut Culetu a primit unda verde pentru declansarea procedurii de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Primaria Mangalia a aprobat recent planul de investitii pe care urmeaza sa le faca in cursul acestui an.
Pe ultima suta de metri, inainte de intrarea in vigoare a Statutului alesilor locali, primarii doljeni au accelerat procesul "transferurilor" politice.
Craiovenii care intentioneaza sa ridice constructii trebuie sa se grabeasca sa obtina autorizatii de la primarie, deoarece, din luna mai, valoarea sanctiunilor pentru constructiile ilegale va creste foarte mult.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Printr-o alta dispozitie, nr.151/29.06.2005, a presedintelui CJ Valcea, s-au facut lucrari de reabilitare pe DC 137 Slatioara - Coasta Cerbului - Vaideni, kilometrul 5+068 - 6+438, DC 91 Amarasti - Padina, kilometrul 0+340 - 1+270, si DC 90 Gageni - Pasculesti, kilometrul 0+544 - 1+384.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, i-a convocat luni pe reprezentantii partidelor politice pentru a stabili data la care va fi convocat Consiliul Judetean Constanta in vederea reconstituirii acestui for.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta va avea loc marti, 25 aprilie a.c., in conformitate cu ordinul prefectului nr.
Fostul deputat PSD Ristea Priboi si-a inaintat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, potrivit unui raport al SIF transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti.
google-analytics.com