Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (3.08 secunde)
Dupa ce a ajuns la concluzia ca banii sunt putini, iar cheltuielile multe, premierul Calin Popescu Tariceanu a decis ca este vremea ca parlamentarii sa nu se mai lafaie pe banii publici si sa trebuie pusi la „regim“.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a aratat nemultumit ieri de faptul ca Senatul s-a grabit sa trimita spre publicare la „Monitorul Oficial“ din 10 octombrie hotararea privind bugetul propriu pe 2006, fara a opera unele reduceri de cheltuieli.
Prefectii si subprefectii nu au voie, potrivit legii, sa detina si functii de conducere politice.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor Miron Mitrea anuntat ieri ca „razboiul de gherila“ intre Putere si Opozitie a reinceput, in conditiile in care deputatii Coalitiei au propus ca regulamentul sa fie dezbatut marti, miercuri si vineri cu program prelungit pana la ora 23.00.
Scena politica actuala este macinata din temelii de conflicte si declaratii contradictorii. Astfel, dupa ce PSD-istii mai au putin si isi scot ochii, si Puterea a fost atinsa de acest „virus“ odata cu declaratiile lansate liberalul Ludovic Orban.
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita la Seul Republica Coreea, s-a intalnit ieiri cu presedintii firmelor Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering (DSME), Korea Hydro and Nuclear Power si Samsung Corporation.
Dezbaterile in ritm alert la regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului si adoptarea rapida a acestora in scurt timp creeaza conditiile inceperii discutiilor la bugetul de stat pe anul viitor.
Demisia sefei Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea, de vineri seara nu a generat reactii deosebite in lumea politica. Atat Puterea, cat si Opozitia considera ca exista subiecte mai importante decat plecarea altui consilier de stat din echipa prezidentiala.
Bugetul national va intra efectiv in dezbaterea Parlamentului incepand din 8 noiembrie. Alianta a decis sa ia bani si de la Serviciile secrete pentru a acoperi gaurile de la Educatie.
Discutarea Bugetului de stat in cadrul comisiilor parlamentare a inceput greu, cu proteste si amanari. Astfel, comisiile parlamentare reunite pentru Invatamant au decis ieri suspendarea lucrarilor de avizare a bugetului educatiei pe 2006, din cauza absentei ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu.
Senatorii au avut ieri un program scurt de lucru in plen. ßi aceasta deoarece multi dintre ei au lipsit de la sedinta, neintrunindu-se cvorumul necesar desfasurarii dezbaterilor.
Gheorghe Funar, senator PRM si secretar general al Partidului Romania Mare, a efectuat ieri o vizita in judetul Constanta, participand si la lansarea candidatului acestei formatiuni politice pentru functia de primar al localitatii Techirghiol, in persoana Adrianei Slincu.
Conducerea Aliantei PNL-PD a gasit doua solutii pentru suplimentarea bugetului Educatiei pe 2006. Solutiile urmau sa fie facute publice in urma aprobarii lor in Consiliul National de Conducere al Coalitiei, care s-a intrunit aseara.
Parca nu a fost niciodata atata agitatie in viata politica romaneasca. Mutarile decisive se deruleaza cu o viteza halucinanta; practic, toate marile forte politice ale tarii sunt implicate intr-un razboi crancen de repozitionare pe un esichier politic din ce in ce mai instabil.
Presedintele executiv al social-democratilor, Adrian Nastase, a declarat ieri ca alegerile anticipate reprezinta un raspuns la o situatie de criza si ca acest tip de scrutin nu trebuie sa reprezinte un obiectiv politic.
çn timp ce presedintele seniorilor social-democrati, Mircea Geoana, sustine nonsalant ca PSD este pregatit de anticipate si implicit de preluarea Puterii, mai tanarul Victor Ponta anunta ca nu este momentul propice pentru alegeri, deoarece pozitiile liderilor acestui partid in aceasta privinta nu sunt deocamdata clarificate.
Presedintele Traian Basescu i-a aruncat din nou manusa premierului Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a taiat de tot avantul, cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Educatiei.
google-analytics.com