Cautare

4671 de rezultate pentru "05" (1.51 secunde)
Dezbaterile in ritm alert la regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului si adoptarea rapida a acestora in scurt timp creeaza conditiile inceperii discutiilor la bugetul de stat pe anul viitor.
Bugetul national va intra efectiv in dezbaterea Parlamentului incepand din 8 noiembrie. Alianta a decis sa ia bani si de la Serviciile secrete pentru a acoperi gaurile de la Educatie.
Social-democratii s-au adresat instantei pentru a lamuri problema legata de atacarea de catre prefect, in Contencios, a hotaririi CJ prin care Eugen Chebac a fost ales vicepesedinte.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Asa se explica si prezenta în Cosmesti a autoturismului înmatriculat cu numarul GL-05-GUV, care este masina de serviciu a directorului Oficiului Prefectural Tecuci”, se arata in comunicatul dat de Prefectura Galati.
In octombrie 2004, fostul Guvern al Romaniei adopta, printr-o ordonanta de urgenta, proiectul de lege privind despagubirea fostului suveran Mihai I, cu suma de 30.000.000 de euro pentru imobilele nerestituite de pe Domeniul Peles, legea fiind adoptata la 28 iunie 2005, de plenul Camerei Deputatilor.
Democratii si-au mai plantat o ruda in Guvern, confirmand astfel ca PD a devenit un partid „de familie“.
Noul ambasador al Romaniei in Lituania si Letonia, Gyorgy Tokay, a declarat ieri, la Arad, ca va avea ca prioritate schimbarea imaginii romanilor in tarile baltice.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, considera ca suntem aproape de un colaps economic care, deocamdata, nu este vizibil.
Drept urmare, „pentru a nu pune in pericol unele proiecte de importanta nationala si europeana“, Mona Musca solicita - prin scrisoarea deschisa - o crestere minima a bugetului Ministerului Culturii cu doar 0,05% din PIB, adica cu 161 de milioane de lei noi.
Presedintele Comisiei pentru buget-finante, senatorul PNL Varujan Vosganian, a remarcat ieri, la dezbaterea Bugetului national, „dramatismul care l-a incercat“ pe liderul PSD Mircea Geoana cand a criticat bugetul, senatorul liberal cerandu-i acestuia „sa faca un efort“ pentru a-si adapta mentalitatea la realitate.
Deputatii si senatorii Puterii si Opozitiei, reuniti ieri in sedinta comuna, au intarziat timp de aproape doua ore inceperea dezbaterilor in plen asupra bugetului de stat pe 2006 angrenandu-se in dezbateri procedurale prelungite.
Conducerea Camerei deputatilor a decis ieri, la sedinta Biroului Permanent, ca cele 156 de miliarde cheltuite pentru mutarea senatorilor in cladirea Palatului Parlamentului si returnate de catre Senat sa fie consumate pana la sfarsitul acestui an.
Sedinta de ieri-dimineata a Camerelor reunite ale Parlamentului a fost si ieri suspendata din lipsa de cvorum, dupa 20 de minute de dezbateri.
Valoarea totala a fondurilor care vor fi indreptate spre aceste obiective de investitii, amplasate in judetul Salaj, si care este inclusa in proiectul de buget pe anul 2006, se ridica la 28,05 miliarde de lei vechi.
Prefectul de Arges, Ion Carstoiu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca dupa 1 ianuarie, daca va trebui sa aleaga, se va autosuspenda din functia de lider al PD Arges.
Organizatia PSD Campina, din care face parte senatorul Antonie Iorgovan, considera ca pozitiile politice formulate de acesta sunt o expresie a dreptului la libera opinie, prevazut in Statutul PSD, si asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de Iorgovan la sanctiunea din septembrie.
Conservatorii si-au demonstrat inca o data abilitatea de a juca la dublu in politica. Consiliul Judetean Galati are un nou vicepresedinte, pe social-democratul Eugen Chebac, ales cu sprijinul PC.
Parlamentarii ar putea sa nu-si mai poata plati cazarea anul viitor. Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ieri ca suma alocata cazarii parlamentarilor pe 2006 va determina o presiune foarte mare asupra bugetului acestui for legislativ pentru anul viitor, existand perspectiva aparitiei unor probleme privind cazarea acestora.
google-analytics.com