Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (1.41 secunde)
Deputatii PSD au incercat ieri din rasputeri sa amane, prin toate mijloacele posibile, procedurale si neprocedurale, votarea textului ordonantei privind declaratiile de avere, dar - in cele din urma - reprezentantii coalitiei au adoptat, pe articole, varianta Guvernului.
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
Senatorii si deputatii se reunesc astazi in sedinta comuna pentru ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2005.
Purtatorul de cuvant al PPRM, deputatul Dumitru Avram, a anuntat sambata ca liderii grupurilor parlamentare PPRM din Senat si Camera Deputatilor ii solicita lui Corneliu Vadim Tudor sa revina in fruntea partidului.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca inregistrarea la tribunal a aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat-PBND si PCD reprezinta “o mare injustitie“, care nedreptateste flagrant partidul.
Presedintele Traian Basescu se afla de ieri intr-o vizita in Japonia. Pentru prima oara intr-o deplasare oficiala, presedintele este insotit de prima doamna, Maria Basescu.
Presedintele Traian Basescu a deschis ieri “Ziua Nationala a Romaniei“ la Expo Aichi 2005 de la Nagoya, in Japonia, prima expozitie mondiala a noului mileniu, cu tema “intelepciunea Naturii“.
Liberalii considera ca “viitoare conducere PD trebuie sa-si clarifice pozitia fata de fuziunea PNL-PD“, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au stabilit ieri, cu 12 voturi “pentru“ si 8 “impotriva“, apartinand PSD si PRM, ca marti, 14 iunie, Guvernul sa poata sa-si asume in Parlament raspunderea pentru pachetul legislativ privind reforma justitiei si modificarile aduse legilor proprietatii.
Deputat PNL Ovidiu Silaghi sustine ca PSD este obsedat de presiunile pe care le-ar face liberalii asupra alesilor locali social-democrati pentru a se inrola in partidul lui Tariceanu.
Cele doua Camere ale Parlamentului au luat act ieri de continutul raportului Institutiei Avocatului Poporului privind activitatea desfasurata in 2004, potrivit obligatiilor pe care aceasta institutie le are fata de Senat si de Camera Deputatilor.
Deputatul PD Romeo Raicu considera ca Guvernul Tariceanu si ministrul Sanatatii trebuie sa-si revizuiasca politica privind sistemul sanitar si de protectie sociala pentru ca Romania sa nu se mai afle pe pozitii nefavorabile in evaluarile OMS.
Parlamentul Republicii Slovace este primul stat membru al UE care a ratificat ieri, cu o majoritate corvasitoare, Tratatul de aderare a tarii noastre la UE, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca s-a constituit o comisie de mediere pentru proiectul de Lege 666/2001 cu privire la dreptul la rectificare si dreptul la replica fata de materialele publicate in presa.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
google-analytics.com