Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (1.76 secunde)
Bricegele daruite de presedintele Traian Basescu militarilor romani din Irak si Afganistan au fost livrate de firma oradeana care a executat si cele 23.000 de insigne pentru Ziua Nationala, printr-un contract din noiembrie 2004 cu Agentia pentru Strategii Guvernamentale, condusa de Vasile Dancu.
O masura aberanta dispusa de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor poate aduce mari deservicii turismului estival de pe litoral si conduce la cheltuieli considerabile pentru igienizarea plajelor, costuri care vor fi suportate din bugetul public.
Un grup de 11 primari vasluieni, reprezentanti ai Consiliului Judetean (CJ) si secretari ai comunelor vasluiene, se afla de doua saptamani in turneu prin Europa.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de rechemare in tara a mai multor ambasadori.
Nici nu ne-a binecuvantat bine Parlamentul European - care si-a dat pana la urma acceptul in privinta integrarii noastre conform calendarului deja convenit - ca politicienii nostri au si purces sa-si dea la gioale.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
Colegiul Director al PD a decis ieri convocarea Consiliului National de Coordonare (CNC) al PD la 7 mai 2005. Misiunea CNC va fi de a stabili data la care vor avea loc lucrarile Conventiei Nationale a partidului, in cadrul carora va fi aleasa noua conducere a democratilor.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici.
Romanii sunt "destul de multumiti” de activitatea lui Traian Basescu in calitate de presedinte al Romaniei (51,3%) si de prestatia guvernului condus de premierul Calin Popescu Tariceanu (47, 4%), releva un sondaj al Institutului National pentru Studii de Opinie si Marketing (INSOMAR), dat publicitatii ieri.
PSD considera ca semnarea Tratatului de integrare a Romaniei in UE este o “victorie a performantei Guvernului PSD“. Membrii fostului Cabinet Nastase s-au reunit luni seara pentru a sarbatori semnarea Tratatului de integrare a Romaniei in UE.
Parlamentarii PSD si PPRM par hotarati sa taie stipendiile si avantajele acordate Casei Regale de catre fosta guvernare. Senatorii PSD vor cu orice pret sa modifice ordonanta despagubirilor pentru regele Mihai, iar cei ai PPRM sa taie fondurile guvernamentale destinate principelui Radu.
Calitatea activitatii senatoriale pare a fi influentata de facilitatile de deplasare ale parlamentarilor. Aceasta concluzie se desprinde analizand ponderea preocuparilor senatorilor in domeniul innoirii parcului auto si a obtinerii de privilegii in utilizarea autoturismelor alocate acestei Camere.
In spatele anchetei privind privatizarea rafinariei Petromidia nu se ascund interese politice, ci un material emis de "generalul de trista amintire Ioan Talpes”, care continua sa-si faca efectele, a declarat pentru "Replica” Dinu Patriciu, presedintele Grupului Rompetrol.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Potrivit unui sondaj realizat de Data Media in perioada 8-14 aprilie 2005, presedintele Traian Basescu este persoana publica despre care cei mai multi romani au o parere buna (70%), in timp ce Corneliu Vadim Tudor intruneste cel mai mare scor negativ (48,3% - parere deloc buna).
Presedintele PSD, Mircea Geoana, crede ca in 2006 vor avea loc alegeri anticipate, cand se va schimba balanta puterii. Aflat in vizita la colegii de partid din Iasi, el a declarat ca ambitia sa este sa faca din PSD “un partid credibil, o alternativa la actuala guvernare“.
google-analytics.com